DKK 100,00 Ekskl. kortgebyr

Sunding & Vinding - Nordiske julesalmer med jazz-feeling

15.11.2017 kl. 19:30 Luther Kirken, København Ø
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,00 Ekskl. kortgebyr

Eksklusiv release-koncert i anledning af udgivelsen ’Michael Sunding, The Melodies of Nordic Christmas, feat. Mads Vinding’, der udkommer 15. november.

Efter succesen og en lang række koncerter med ’The Melodies of Carl Nielsen’, følger pianisten Michael Sunding op med at tage nordiske julesalmer under kærlig jazz’et behandling – igen med Mads Vinding som duo-legekammerat.

Medierne var begejstrerede for Nielsen-albummet. Bl.a. kaldte Berlingske det ’elegant og ubesværet…finurlig duokunst af unikt tilsnit’, i DK4 hed det ’sådan kan man lege med nationalarven, hvis man er begavet nok’ og GAFFA skrev ’et seriøst dansk svar på Jan Johanssons legendariske album Jazz på svenska’.

Musik er gaven, der aldrig holder op med at give, og Sunding & Vinding vil denne aften for første gang live pakke de musikalske julegaver ud, der ligger gemt i de nye arrangementer.

De er også spændt på, hvilke farver og former der vil udspille sig, når først papiret og gavebåndet er løsnet.
Det er intenst og improviseret, sirligt, storladent og barnligt legesygt - en nordisk musikalsk julerejse med genkendelsens glæde og vittige vinkler.
Somme tider får man noget, man ikke vidste man ønskede sig.

Efter koncerten fejrer vi udgivelsen med en lille forfriskning, og der vil være mulighed for at købe signerede CD’er til 100 kr. pr. stk.

Velkommen til en hjertevarm aften.

Onsdag 15. november kl. 19.30
Luther Kirken, Randersgade 3, 2100 København Ø
Pluspris 150 kr.
Pris uden abonnement 200 kr.
Billetgebyr 10 kr. pr. billet.
Tilkøb af CD Pluspris 80 kr. Alm. pris 100 kr.