DKK 135,00 Ekskl. kortgebyr

ART+ Aften: Marina Abramović - Med kroppen som materiale

17.10.2017 kl. 17:00 Louisiana, Humlebæk
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 135,00 Ekskl. kortgebyr

Hvornår har du sidst kigget et andet menneske ind i øjnene i mere end nogle få sekunder? Hvordan oplever du dine omgivelser, når du går så langsomt, som du kan? Denne aften vil du få en introduktion til Marina Abramović og udstillingen The Cleaner af Louisianas kunstformidler Mia Tine Bowden Christiansen, og afprøve nogle af de øvelser, som ligger til grund for kunstnerens metode. Aftenen slutter med et glas vin eller kop kaffe i Louisianas Cafe, så samtalen kan fortsætte.

Marina Abramović (f. 1946) er kendt for sine konfronterende og kompromisløse performances. Siden 1970’erne har hun brugt sin egen krop som udgangspunkt for værker, der både har skubbet hendes egne grænser, men også grænserne for, hvad kunst kan være.

En ART+ Aften er et tilbud til dig, der har tid og lyst til et enkelt, levende og engageret kunsttræf. Du får mere at vide om kunsten, men der er også plads til det skæve, og til at du som deltager selv kan ‘lege’ med. Plusset i ART+ skal tages helt bogstaveligt, for tema og indhold vil variere. Og selv om Louisianas kunstformidlere introducerer og skaber rammerne, er du og de øvrige deltagere også med til at påvirke, hvordan aftenen folder sig ud. Det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Dato:
17. oktober

Tidspunkt:
Kl. 17-19

Sted:
I udstillingen, Skulpturparken og i Louisianas mødelokale
NB: Vi mødes i foyeren ved Louisianas hovedindgang kl. 17:00.

Pris:
125 kr. (inkl. vin/kaffe/the, ekskl. entré)

Ved:
Kunstformidler, cand.mag. i Kunsthistorie Mia Tine Bowden Christiansen 

Foto:
Marina Abramović
The Artist is Present
Performance, 3 måneder/months
The Museum of Modern Art, New York, NY, 2010
© Marina Abramović
Foto/Photo: © Marco Anelli
Courtesy of the Marina Abramović Archives