DKK 185,00 Ekskl. kortgebyr

Per Arnoldi og Henrik Palle - om rastløsheden sat i system

06.09.2017 kl. 19:30 Salen, Politikens Hus, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 185,00 Ekskl. kortgebyr

Fra den sorte skole til the White House fra Drop Inn til Davos, fra Radio Jazz til Operaen. Politikens Henrik Palle har set nærmere på Per Arnoldis liv og karriere, og vil denne aften, i selskab med Per Arnoldi selv, forsøge at finde den røde tråd, måske en form for mening – og binde en sløjfe på det hele.

Per Arnoldi har aldrig været bange for at gå sine egne veje eller give sine meninger om kunst, arkitektur og kultur til kende. Og han har været produktiv som få. ”Rastløshed sat i system” er det udtryk Per Arnoldi selv har brugt til at karakterisere sine professionelle kunstneriske aktiviteter.

Gennem snart 60 år, i mere end 24 lande har Arnoldi foldet sig bredt ud som kunstner, designer, pædagog, formidler, journalist, grafiker, skribent, festtaler, radio- og TV-vært, scenograf, kostumetegner, kritiker, debattør, entertainer, virksomhedskonsulent, farvesætter, keramiker, illustrator, plakattegner, arkitekt og fortæller …!

Den 6. september udkommer Per Arnoldis 600 siders erindringsglimt fra et farverigt liv, fra den sorte skole til the White House fra Drop Inn til Davos, fra Radio Jazz til Operaen. En krønike over de seneste cirka 60 års danske og internationale kunst- og kulturhistorie og en farverig tour de force gennem de seneste årtiers kulturliv.
Politikens Henrik Palle har læst samfulde 600 sider, og vil denne aften, i selskab med hovedpersonen selv, forsøge at finde den røde tråd, måske en form for mening – og binde en sløjfe på det hele.

  • Onsdag 6. september kl. 19.30
  • Salen, Politikens Hus, Vestergade 28, København V
  • Pluspris 100 kr.
  • Pris uden abonnement 175 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet
  • Tilkøb af bog ' SOLO' Pluspris 310 kr. Pris uden abonnement 400 kr.