DKK 1.210,00 Ekskl. kortgebyr

Louisiana Efterårets Tegneskole 2017

Start 6/9 kl. 15.30-17.30 Louisiana, Humlebæk
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 1.210,00 Ekskl. kortgebyr

Har du lyst til at afprøve og fordybe dig i tegning og forskellige tegneteknikker, så er tegneskolen måske noget for dig? På tegneskolen skal vi tegne og eksperimentere med tegningen som medie, bryde grænserne og udforske enkelte værker der aktuelt udstilles på Louisiana.

Tegning er en enkel vej til at komme ind i kunsten og eksperimentere med den. Gennem tegning tænker man og ser verden på en ny måde.

Vi kommer til at arbejde ud fra naturen og figuren og tegner både i lille og stor skala med kul, blyant, kridt, kuglepen, flydende tusch mm. Så vi afprøver små krusedulle tegninger og meterhøje stortegninger.

Vi kommer til at arbejde med croquis tegning dvs. tegning af levende model og vi arbejder en særlig gang med koldnålsradering: tegning og tryk på kobberplader med vores grafikpresse.

Tegneskolen er for aldersgruppen 7- 12 år. Du vil blive introduceret til de forskellige tegnemetoder som kunstnere bruger, og lære, hvordan man går fra en 3D figur til en 2D tegning gennem forskellige teknikker bl.a. diverse skitseteknikker, proportionering, perspektiv og dybde, komposition, skygger og portrættegning. Så vi kommer rundt om de klassiske tegneteknikker til dem der ligger langt, langt derfra.

 

Hvornår:
Onsdage kl.15.30-17.30 første gang d. 6. september 2017.

Tegneskolen løber over 8 gange. Vi afslutter med en fernisering i Louisiana Børnehus lørdag d. 11. november 2017, hvor alle tegninger, store som små, bliver udstillet og vist frem til familie og venner. 


PRISER
MEDLEMSPRIS 1.200 kr. + billetgebyr 10 kr.
(Medlemspris er KUN for Louisiana Klubmedlemmer - Klubkort skal fremvises ved indgangen til arrangementet) 

ALM. PRIS 1.400 kr. + billetgebyr 10 kr.