DKK 0,00 Ekskl. kortgebyr

Virkelighed/Krop/Uvirkelighed

10.03.2017 kl. 16:30 Det Kongelige Teater, Corpus, København K
Tilmeld

Billetsalget er slut

 

DKK 0,00 Ekskl. kortgebyr

Hvad sker der med kroppen, hvis den digitale verden bliver mere virkelig for dig end virkeligheden selv? Hvad sker der med din identitet, dit følelsesliv, dine menneskelige relationer og sociale færdigheder? Hvad er egentlig forskellen på virkelighed og virtualitet i nutidens samfund, når alting gengives i den virtuelle verden?

I anledning af den aktuelle ballet-performance Interpassivites, som er skabt af Corpus og billedkunstner Jesper Just, inviterer Corpus og Eventministeriet i samarbejde med Bikubenfonden og Politiken Live til debat. Reumertsalonen vil diskutere, om vi som samfund overhovedet behøver at sondre mellem det virtuelle og det virkelige, når nu vores hjerne tydeligvis godt kan lide den sammensmeltning, vi har gennem de sociale medier og nettet. Og om vi risikerer, at den totale sammensmeltning af virkelighed og virtuel verden fratager os evnen til at registrere vores omverden og vores medmennesker. 

Moderator: Henning Sprogøe, skuespiller og tidl. prorektor og uddannelsesleder på Den Danske Scenekunstskole og medlem af Reumert-juryen. Panel: Michael Bang Christoffersen, overinspektør, Kunstmuseet Heart, Jesper Just, billedkunstner, Morten Munthe Fenger, psykolog og forsker i internetbaseret behandling  og Tine Fisher, direktør, CPH:DOX

Reumertsalon er Bikubenfondens debatformat på teaterområdet.

Foto af  Kasper Tuxen

  • Fredag 10. marts 2017 kl. 16.30-18.30
  • Det Kongelige Teater, Corpus, indgang Tordenskjoldsgade 8, B-salen på Gamle Scene
  • Pluspris gratis. 
  • Pris uden abonnement gratis