DKK 130,00 Ekskl. kortgebyr

Bjonko

06.07.2016 kl. 20:00 Kulturhuset Islands Brygge, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 130,00 Ekskl. kortgebyr

Jazz by the Sea. Festhumøret er med på forsædet, når dansk-makedoniske Bjonko fremfører sine opløftende Balkan Beats til Jazz by the Sea under Copenhagen Jazz Festival 2016.

Klarinettist og saxofonist Bjonko Stosic har de seneste ti år været et af Danmarks bedste bud på en moderne og urbant klingende opdatering af den traditionsrige Balkan-musik.

Til årets Jazz by the Sea kan han opleves for fuldt udtræk i følge med sit gennemspillede liveband, der har taget publikum med storm på et væld af festivaler og spillesteder – i 2015 blev det endda til en DMA World-pris som Årets Danske World Livenavn.

Bjonko har i tidens løb samarbejdet med en lang række af nogle af de mest kendte navne i dansk mainstream-musik. Folk som Klamfyr fra rapgruppen Suspekt og ikke mindst sangerinden Fallulah har begge nydt godt af blæserens Balkan-fremkaldende toner. Også landets tv-kiggere har stiftet bekendtskab med Bjonko og hans gyngende gruppe af talenter – i serien ”1864” udgør de nemlig den lille gruppe af sigøjnere, der ”jammer” med de ængstelige sønderjyder.

Nu er Bjonko med band klar til at lokke publikum op fra sæderne, når de besøger Kulturhuset Islands Brygge og Copenhagen Jazz Festival den 6. juli.

Faktaboks

  • Onsdag 6. juli kl. 20
  • Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, København S
  • Pluspris 90 kr.
  • Pris uden abonnement 120 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet.
  • Det er en Open Air Koncert
  • OBS. begrænset antal Plusbilletter


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.