DKK 130,00 Ekskl. kortgebyr

Carsten Dahl plays Sting

01.07.2016 kl. 20:00 Kulturhuset Islands Brygge, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 130,00 Ekskl. kortgebyr

Jazz by the Sea. En af Danmarks bedste og mest interessante pianister, Carsten Dahl, åbner årets Jazz by the Sea under Copenhagen Jazz Festival 2016 med sine personlige fortolkninger af verdensstjernen Sting.

Den britiske komponist, sanger og multiinstrumentalist Sting har siden tiden med gruppen The Police befundet sig på nogle af de allerhøjeste tinder - både kunstnerisk og kommercielt. 

En af den nyere danske jazz' betydelige skikkelser er den nu 46-årige selvlærte pianist og komponist Carsten Dahl. Lige siden Dahl brød igennem i begyndelsen af 1990’erne, har han vakt opsigt i den danske musikverden, og mange andre steder, med sit meget personlige klaverspil og vidtfavnende musikalske univers. Foruden den moderne jazz i stort set alle dens afskygninger  - særligt i trioen GinmanBlachmanDahl med de musikalske kollegar Lennart Ginman og Thomas Blachman - suger Dahl til sig af indtryk fra for eksempel verdensmusikken og klassisk musik. Hvad angår sidstnævnte har Dahl oven i købet komponeret et værk for kor og orkester samt dyrket Johan Sebastian Bachs krævende klavermusik.

Til Jazz by the Sea har Carsten Dahl valgt at tage livtag med Sting og hans fyldige liste af velkendte hits. Den talentfulde pianist har tidligere kastet sig over blandt andre islandske Björk. Det skete under koncertrækken 'Impressions of...' tilbage i 2011, hvor Gaffas anmelder Ivan Rod kvitterede med fire stjerner og blandt andet skrev følgende: "(...) man kunne se og høre, at Carsten Dahl selv – med eller uden inspiration fra Björk – var og er en af Danmarks absolut bedste jazzpianister. Carsten Dahl var lørdag formiddag vidtfavnende, givende, generøs."

Der er med andre ord grund til at se frem til denne enestående koncert, hvor en af verdens største musikere møder en af Danmarks stærkeste fortolkere.

Faktaboks

  • Fredag 1. juli kl. 20
  • Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, København S
  • Pluspris 90 kr.
  • Pris uden abonnement 120 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet.
  • Det er en Open Air Koncert
  • OBS. begrænset antal Plusbilletter


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.