DKK 580,00 Ekskl. kortgebyr

Graham Nash

15.06.2016 kl. 20:00 Amager Bio, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 580,00 Ekskl. kortgebyr

Den legendariske singer-songwriter Graham Nash – ja, ham fra Crosby, Stills & Nash – der i april udkom med et nyt soloalbum, 'This Path Tonight', er inden længe på vej til København: Den 15. juni kan han opleves i Amager Bio, og som Politiken-abonnent kan du komme med til Plus-pris.

Med et musikalsk virke, der strækker sig over snart 55 år, er Nashs karierre imponerende. Som grundlægger af den britiske popgruppe the Hollies; som del af Crosby, Stills & Nash; og senest som solist. Han er Grammy-vinder og er hele to gange kommet i Rock and Roll Hall of Fame.

Men det er ikke bare inden for musikken han har gjort sig bemærket. Han er en anerkendt fotograf, hvis billeder blevet udstillet verden over, og han er blevet hædret med hele fire æresdoktorater og som Officer of the Order of the British Empire af Dronning Elizabeth.

Hans sprøde røst er ikke bare blevet hørt på alverdens scener, men har også støttet freds- og miljøsagen, bl.a. med Musicians United for Safe Energy (MUSE), som han sammen med Jackson Browne og Bonnie Raitt grundlagde i 1979, og som i 2011 dannede grunden for en støttekoncert til ofrene for det japanske jordskælv og den deraf følgende atomkraft-ulykke.

Der er gået hele 14 år siden den travlt beskæftigede 74-årige er udkommet med et studiealbum med sit eget materiale. ’This Path Tonight’ udkom 15. april.

  • Onsdag 15. juni kl. 20. Dørene åbner kl. 19
  • Amager Bio, Øresundsvej 6, 2300 København S.
  • Pluspris 440 kr.
  • Pris uden abonnement 570 kr.
  • Unummererede siddepladser. 
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet