DKK 150,00 Ekskl. kortgebyr

Levende Billeder feat. Emil de Waal, Fuzzy m.fl.

02.07.2016 kl. 20:00 Kulturhuset Islands Brygge, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 150,00 Ekskl. kortgebyr

Jazz by the Sea. Under titlen Levende Billeder har den prisvindende trommeslager og kapelmester Emil de Waal fået frie tøjler til at sammensætte et drømmeband, der fortolker musikken fra danske film og tv-serier fra 70-80'erne.

Efter et forrygende run de sidste par år med Handmade in Denmark og 'Old News' med Nulle, så har de Waal denne gang samlet en gruppe med... Fuzzy, Claus Høxbroe, Gustaf Ljunggren og Lars Greve.

Urpremieren på projektet finder sted på jazzfestivalens første lørdag til Jazz by the Sea.

Musikken fra 70’ernes og 80’ernes danske film og tv-serier er ikonisk - Gummi Tarzan, Du Er Ikke Alene, En By i Provinsen, Midt om Natten, Bennys Badekar, Buster. Listen kan blive ved.

Her hyldes og udfordres filmmusikken i toner, lyd og ord af en række af Danmarks vigtigste improvisatorer, komponister, musikere og en ordekvilibrist.

Levende Billeder er et generationsmøde mellem kunstnere, der brænder for denne musik: Nogen der var der, da musikken blev skrevet, nogen der skrev musikken, nogen der har elsket musikken i årevis, og nogen der lige har lært den at kende.

Faktaboks

  • Lørdag 2. juli kl. 20
  • Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, København S
  • Pluspris 112 kr.
  • Pris uden abonnement 140 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet.
  • Det er en Open Air Koncert


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.