DKK 160,00 Ekskl. kortgebyr

Rockstjernefotografen Bent Rej på RAGNAROCK

21.06.2016 kl. 19:00 Ragnarock, Roskilde
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 160,00 Ekskl. kortgebyr

Den danske fotograf Bent Rej (1940-2016) har fotograferet rockstjerner som Rolling Stones, Bob Dylan og Jimi Hendrix.

Hør fotograf Søren Solkær og musikjournalist Jan Sneum i samtale om Bent Rejs legendariske fotografier.

I 1964 blev den unge fotograf Bent Rej sendt i byen for at fotografere Beatles, som besøgte København. Det blev starten på nogle intense år, hvor Rej kom helt tæt på tidens allerstørste rockmusikere. Han blev venner med flere af dem – ikke mindst Brian Jones fra Rolling Stones, som skaffede ham adgang til inderkredsen af ’Swinging London’. 

Rejs sans for at iscenesætte og hans blik for detaljen - både i det opstillede fotografi og koncertfotografiet - har gjort ham til et forbillede for senere generationer af musikfotografer. Inden arrangementet er der mulighed for at opleve Rejs fotografier i Hal 7 ved siden af RAGNAROCK.

RAGNAROCK
- museet for pop, rock og ungdomskultur er et nyt nationalt, kulturhistorisk museum med fokus på musik og ungdomskultur. Formidler, hvordan unge med musik har flyttet grænser og påvirket samfundet gennem f.eks. nye danseformer, forbrug, politiske holdninger samt brugen af musikafspillere og nye teknologier. Det handler om os, når vi lytter til musik, danser, kæmper, skaber og dyrker idoler.

Ungdommen har siden 1950’erne udtrykt sig gennem rock- og popmusik og senere gennem bl.a. punk, hiphop og elektronisk musik. Musikken er en af de stærkeste kulturelle bevægelser i det 20. og 21. århundrede, og det er den bevægelse, RAGNAROCK formidler og dokumenterer. Museet er en kalejdoskopisk fortælling om dansk ungdomskultur - fortalt gennem musikkens lyd, billeder og symboler. 

Faktaboks

  • Tirsdag 21. juni kl. 19
  • Ragnarock, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

  •  

    Pluspris 90 kr.
  • Pris uden abonnement 150 kr. 
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet.


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.