DKK 190,00 Ekskl. kortgebyr

De Stuerene

07.06.2016 kl. 20:00 Aveny-T, Frederiksberg C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 190,00 Ekskl. kortgebyr

En danmarkskrønike som følger 20 år med Dansk Folkeparti.

“Råb! Kaos! Uorden! Sådan husker jeg Fremskridtspartiets berygtede landsmøde i 1995. Enhver, der har lyst til at se det, kan gå ind på Danmarks Radios hjemmeside, hvor reportagen ligger i 'Bonanza'. Jeg har ikke selv haft behov for at gense mødet. Men sådan begyndte det hele. Historien om Dansk Folkeparti. Historien om kampen for indflydelse til gavn for Danmark.”. Sådan skriver Pia Kjærsgaard i prologen til Mungo Park Koldings nye forestilling 'De Stuerene'.

Året er 1995. Forandringer er på vej, og store politiske sager præger landet. 

Globalisering, internationalisering og vigende lande grænser er den nye virkelighed. Samme år træder et nyt parti frem på den politiske scene - klar til kamp for de danske værdier. Som udbrydere af Fremskridtspartiet blev de hurtigt dømt ude, men i dag, to årtier senere, står de forrest i dansk politik. Drømmen om indflydelse gik i opfyldelse. Forelskelsen i Danmark blev gengældt.


Men skandalesagerne skurrer. Racismedomme og kontroversielle udtalelser har været og er DF’s faste følgesvend. Så fik Nyrup ret? Bliver Danmarks største borgerlige parti aldrig stuerent? Eller er den gamle kritik langt ude i skoven?

I 'De Stuerene' ser Mungo Park Kolding nærmere på de forandringer, der er sket mentalt og værdimæssigt siden 1995, hvor Danmark fik et nyt parti. Et parti som i 20 år har domineret den offentlige debats indhold og tone, velvidende, at fremtiden tilhører den, der tager mælet.

Forestillingen fik fine anmeldelser, da den havde premiere på Mungo Park Kolding, her fik den bl.a. 4 hjerter i Politiken af Kristian Husted. Læs hele anmeldelsen her: 

Faktaboks

  • Tirsdag 7. juni kl. 20
  • Aveny-T, Frederiksberg Allé 102, Frederiksberg
  • Pluspris 120 kr. 
  • Pris uden abonnement 180 kr. 
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.