DKK 70,00 Ekskl. kortgebyr

Forpremiere på Third Ear: Til Linda

11.05.2016 kl. 20:30 Gloria Bio, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 70,00 Ekskl. kortgebyr

Politiken og Third Ear inviterer til en intim forpremiere på den personlige fortælling ”Til Linda”. Der vil være Q&A med dokumentaristen efter lytningen. Arrangementet varer ca. en time.

“Til Linda” er en personlig fortælling fra Færøerne, hvor det lille øsamfund indrammer en hjertegribende historie. Linda er rejst til det Færøerne, hvor hun voksede op med sin tvillingebror Rasmus. Hun vil finde ud af, hvad det egentligt var der skete med ham dengang for tre år siden. Hun har brug for at vide, hvorfor det gik så galt og hvorfor deres liv tog så forskellige retninger.

Der var én aften – én aften, som ændrede Rasmus’s liv. Var det den aften, som rystede selvtilliden ud af ham, eller startede det hele meget før? Rasmus's liv som Rock-ikon og homoseksuel på Færøerne skabte røre og han blev centrum for en voldsom politisk og religiøs debat og midt i orkanens øje stod han og kæmpede med sit eget.

Pladserne er unummererede. 

Politiken X Third Ear: Til Linda udkommer den 12. Maj på Politikens podcast-app, der hedder 'Politiken Podcast' og kan hentes i AppStore. Du kan også høre udsendelserne i bl.a. iTunes og podcasttjenester til Android. Og så kan du finde os på politiken.dk/podcast sammen med alle Politikens andre podcasts.

Fakta:

  • Onsdag 11. maj kl. 19-20 og kl. 20.30-21.30
  • Gloria Biograf, Rådhuspladsen 57, 1550 København V
  • Pluspris 30 kr. 
  • Pris uden abonnement 60 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet.