DKK 105,00 Ekskl. kortgebyr

Art Weekend Aarhus - Tur 2 - Åen

28/5-16 kl. 13.30-15.30 Galerie MøllerWitt, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 105,00 Ekskl. kortgebyr

Med Art Weekend Aarhus (AWA) inviterer kunsten.nu på en opdagelsesrejse i det aarhusianske kunstliv.

Lige fra de unge talenter til de etablerede kunstnere. 21 museer, kunsthaller, gallerier, kunstskoler og projektrum i Aarhus deltager med et bredt program af udstillinger, ferniseringer, finnisager, foredrag, guidede ture og meget mere!

AWA fører dig gennem byens sprudlende kunstscene på en inspirerende guidet rundtur. Turene guides af fagligt kyndige omvisere, som har stor viden om kunsten og den aarhusianske kunstscene.

Vi guider dig på udstillingerne, hvor du får insiderviden om udstillingsstedet, selve udstillingen og kunstneren bag. Du er velkommen til at stille spørgsmål undervejs.


Tur 2 - Åen
Med åen i baghaven vil kunstskribent og kurator Trine Rytter Andersen guide dig forbi et af byens gallerier og byens kunsthal og kunstcenter. Turens tre udstillingssteder spænder over flere af den aarhusianske kunstscenes store aktører og du vil under turen få rig mulighed for at opleve flere forskellige perspektiver på kunsten. Turen sluttes med servering af kaffe, kage og kolde drikke. Turen ledes af kunstskribent og kurator Trine Rytter Andersen. 

Galerie MøllerWitt - Birk Bjørlo, Morten Buch og Lars Worm: MeMeMemories
Udstillingen omhandler erindringen, især den personlige og subjektive af slagsen, og om hvordan erindring lagres, hvorfor noget står lysende klart gennem hele livet, mens andre oplevelser med tiden visner og suppleres med noget nyt. Erindringen står åben for fortolkninger. Manipulation er en åbenlys faldgrube, og det kræver en vis integritet at forvalte ens historie sandfærdigt.

Kunsthal Aarhus - Camilla Wills og Laetitia Paviani: BABY DOC RIP CURRENTS, PERMANENT DEW
De to kunstneres udstillingsprojekt består af et tidsskrift, der ændrer størrelse fra udgivelse til udgivelse.

Kunsthal Aarhus - Det Jyske Kunstakademi: Afgang 16
Årets dimittender fra det Jyske Kunstakademi, Lil Wachmann, Anne-Sofie Overgaard, Jakob Graversen, Alfred Fabricius, Jens Settergren, Nour Fog, Frantz Nicolaus Klindt Nielsen og Ida Sønder Thorhauge, præsenterer deres værker i udstillingen Afgang 16.

Kunsthal Aarhus - UHHI Projects: The Tabulator Project
The Tabulator Project af Jacob Borges, Lea Guldditte Hestelund, Nana Rosenørn Holland Bastrup, Michael Boelt Fischer, Kristian Touborg, Daniel Seferian Spies, Mazja Hillestrøm og Lise Uhrskov er et udstillingsspil, der tematiserer processen i kollektiv tænkning og tekstproduktion. Projektet udforsker nye måder for samproduktion af tekst og udmunder i otte individuelle værker.

Aarhus Billedkunstcenter, Mellemrummet - Line Sandvad Mengers: The Answer
The Answer består af en udstilling på Aarhus Billedkunstcenter og ni forskellige plakater, der placeres hvert sit sted i Aarhus og omegn. De ni collager viser en avisside fra hvert sit land, som har befolkningsgrupper i konflikt over hver sin opfattelse af sandheden. Det er en interesse for begrebet sandhed i forhold til selvforståelse og den måde hvorpå både individer, virksomheder og nationer fremstiller sig selv.

Aarhus Billedkunstcenter, Godsbanens Foyer - Recollection
Recollection af Damir Avdagic, Niels Pugholm, Sif Itona Westerberg, Emilie Kjær, Jakob Pagel Andersen og ilyd.nu, omhandler måden vi husker på, som er under konstant forandring. Erindring er en individuel fiktion som vi skaber på baggrund af den tid vi lever i. Tidligere har mennesket bundet erindring op på fysiske artefakter. Samtiden derimod kendetegnes som flygtig, digital og i konstant bevægelse. I mangel på fysisk erindringsartefakter ses en tendens i kunsten, hvor man søger tilbage og giver endringen udtryk.

Aarhus Billedkunstcenter, Projektdækket, det lille mødelokale - Anders Visti: Common Tools
Common Tools er et lydværk, der fokuserer på interaktionen med den personlige computer. Værket kobler styresystemets og det digitale produktionsmiljøs lyde, med lyde fra det fysiske kontorlandskab og den krop der betjener computeren. En programmeret fysik-simulation aktiverer lydene og samler dem i et landskab, der skildrer redskaber og funktioner.


Faktaboks
Lørdag 28. maj kl. 13.30-15.30
Mødested: Galerie MøllerWitt, Christiansgade 18, 8000 Århus C
Steder: Galerie MøllerWitt, Kunsthal Aarhus, Aarhus Billedkunstcenter.
Pluspris 65 kr.
Pris uden abonnement 95 kr 
Billetgebyr 10 kr. pr. billet.


Se de øvrige omvisninger her


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.