DKK 105,00 Ekskl. kortgebyr

Art Weekend Aarhus - Tur 1 - Havnen

27/5-16 kl. 15-16 Udstillingsstedet Spanien19C, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 105,00 Ekskl. kortgebyr

Med Art Weekend Aarhus (AWA) inviterer kunsten.nu på en opdagelsesrejse i det aarhusianske kunstliv.

Lige fra de unge talenter til de etablerede kunstnere. 21 museer, kunsthaller, gallerier, kunstskoler og projektrum i Aarhus deltager med et bredt program af udstillinger, ferniseringer, finnisager, foredrag, guidede ture og meget mere!

AWA fører dig gennem byens sprudlende kunstscene på en inspirerende guidet rundtur. Turene guides af fagligt kyndige omvisere, som har stor viden om kunsten og den aarhusianske kunstscene.

Vi guider dig på udstillingerne, hvor du får insiderviden om udstillingsstedet, selve udstillingen og kunstneren bag. Du er velkommen til at stille spørgsmål undervejs.


Tur 1 - Udstillingstur
Udstillingsstedet Spanien19C - Lawrence Malstaf: Mirror
Udstillingen udfordrer kroppen som sluttet enhed, når et mørkt rum med et stort vibrerende spejl deformerer spejlingen af den besøgende. Til at starte med er vibrationerne så subtile, at du måske undres om det blot er dine egne øjne som ikke kan fokusere, men lidt efter lidt bliver det tydeligt, at det er spejlet, der bevæger sig og muterer dit spejlbillede, for til sidst helt at opløse og få kroppen til at forsvinde.

BITPOPOP - Mapping Places
Det fotografiske projekt Mapping Places præsenteret af Birgitte Munk, Iben West, Carsten Rabe m.fl. er et fotografisk projekt hvor billedkunstnere fra Aarhus, Hamburg, Kiel, København, Malmø og Gøteborg under en fem dages workshop i Aarhus vil arbejde med en visuel og abstrakt opmåling og kortlægning af byen.

KH7 - “Hello!” by KH7
Udstillingen præsenterer værker af de aarhusianske kunstnere Louise Sparre, Jette Geil, Kim Grønborg, Nat Bloch Gregersen, Morten Barker, Iben West, Mette Bräuner, Maya Stefania og Nalini Printz.


Faktaboks
Fredag 27. maj kl. 15-16

Mødested: Udstillingsstedet Spanien19C, Kalkværksvej 5A, 8000 Aarhus C
Steder: Udstillingsstedet Spanien19C, BITPOPOP, KH7
Pluspris 65 kr.
Pris uden abonnement 95 kr
Billetgebyr 10 kr. pr. billet.

Se de øvrige omvisninger her


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.