DKK 285,00 Ekskl. kortgebyr

Bob Dylan 75 år

24.05.2016 kl. 19:30 Pressen, Politikens Hus, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 285,00 Ekskl. kortgebyr

Tirsdag den 24. maj 2016 er det Bob Dylans 75-års fødselsdag, og det fejrer Politiken med en festaften i Pressen i to dele.

Hør Claus Hempler og Asger Schnack i pingpong, og overvær et sæt med Kira Skov og Steffen Brandt. Asger Schnack vil indlede aftenen med en kort introduktion til Bob Dylan som kunstner og fænomen, hvorefter Claus Hempler vil synge udvalgte Dylan-sange, som vil blive præsenteret af Asger Schnack. I anden del vil Kira Skov og Steffen Brandt fortolke Dylan i duo og hver for sig.

Bob Dylan er en af verdens mest betydningsfulde kunstnere; hans indflydelse på det kulturelle liv i hele den vestlige verden har siden 1960’erne været enorm. Han er i dag mere aktuel end nogensinde, som sanger, musiker, digter, allestedsværende ikon for selve det kunstneriske udtryk. 

Mange er myterne om Bob Dylan, han er blevet dyrket  som sin generations talerør – men han har selv fraskrevet sig denne rolle. Hvem er Bob Dylan? Eller snarere: Hvad har han bidraget med? Hvad er hans betydning. Kom og få et bud på et svar på disse spørgsmål, og hør nogle af hans bedste sange fremført af nogle af vores fineste sangere.

Bob Dylan debuterede i 1962 med ”Bob Dylan”, efterfulgt af gennembrudspladen ”The Freewheelin’ Bob Dylan” i 1963. Siden er udkommet en lang række studie- og liveplader samt serien af officielle bootlegplader. Dertil kommer en omfattende turnévirksomhed, der stadig er i fuld gang. De mange ansigter, de mange udtryk, kendetegner Bob Dylan, som tilsyneladende aldrig bliver træt, men hele tiden vender tilbage med nye udspil – og fornyet styrke.

Faktaboks

  • Tirsdag 24. maj kl. 19.30
  • Pressen, Pressen, Politiken, Vester Voldgade 33, porten, København V
  • Pluspris 175 kr.
  • Pris uden abonnement 275 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.