DKK 385,00 Ekskl. kortgebyr

Absint-smagning

26/5-16 kl. 18 til ca. 20 La Fée Verte, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 385,00 Ekskl. kortgebyr

Absint – kom og smag på myterne.

Smagning og foredrag v. Erwan Nicolas, franskmand, tjener og selvlært absintekspert.

Malurt er blot en af de mange urter, som indgår i den grønne bitter, men det er dén, der indeholder giftstoffet thujon. Historien begynder i de schweiziske alper tilbage i 1800-tallet og traditionerne er mange: nogle ynder at sætte ild til alkoholen, andre opbløder den med sukker, afhængigt af bitterheden; men langsomt dryppende koldt vand fra de imponerende glasfontainer skal der til for at frigive de aromatiske urter, som binder sig til alkoholen og er grunden til at ’la luche’ dannes i glassets top. Myterne er ligeledes mange og går fra hallucinationer over djævelskab til lysten til at skære et øre af – derfor navnet ’la fée verte’ – og hvorfor drikken blev forbudt først i Schweiz, så i USA og dernæst Frankrig i 1915, og først blev gjort lovlig igen i 2001. 

Kom og bliv klogere på denne sagnomspundne alkohol, som i disse dage synes at have fået sin renæssance i Europas storbyer, både i sin rene form, men også som ekstrakt i cocktails, hvor den i høj grad appellerer til et ungt publikum, der fascineres af myten om kunstnerlivet og ’la belle époque’.

Faktaboks

  • Torsdag 26. maj kl. 18-ca. 20
  • La Fée Verte, Teglgårdsstræde 5, København K
  • Pluspris 300 kr.
  • Pris uden abonnement 375 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.