DKK 160,00 Ekskl. kortgebyr

Kom med bagom RAGNAROCK – Danmarks nye rockmuseum

12.05.2016 kl. 19:00 Ragnarock, Roskilde
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 160,00 Ekskl. kortgebyr

Hør om tankerne bag arkitekturen og udstillingerne på Danmarks nye museum for rock, pop og ungdomskultur RAGNAROCK.

Arkitekt Dan Stubbergaard fra det danske arkitektfirma COBE fortæller om den spektakulære guldbygning (tegnet af COBE og det hollandske arkitektfirma MVRDV) og om hvorfor et rockmuseum skal dækkes af nitter. 

Hvordan bygger man et rockmuseum?
Museumsinspektør Jacob Westergaard Madsen fra RAGNAROCK gennemgår udstillingen og fortæller om hvilke tanker museet gør sig, når musik- og ungdomskultur skal formidles.

RAGNAROCK
- museet for pop, rock og ungdomskultur er et nyt nationalt, kulturhistorisk museum med fokus på musik og ungdomskultur. Formidler, hvordan unge med musik har flyttet grænser og påvirket samfundet gennem f.eks. nye danseformer, forbrug, politiske holdninger samt brugen af musikafspillere og nye teknologier. Det handler om os, når vi lytter til musik, danser, kæmper, skaber og dyrker idoler.

Ungdommen har siden 1950’erne udtrykt sig gennem rock- og popmusik og senere gennem bl.a. punk, hiphop og elektronisk musik. Musikken er en af de stærkeste kulturelle bevægelser i det 20. og 21. århundrede, og det er den bevægelse, RAGNAROCK formidler og dokumenterer. Museet er en kalejdoskopisk fortælling om dansk ungdomskultur - fortalt gennem musikkens lyd, billeder og symboler. 

Faktaboks

  • Torsdag 12. maj kl. 19
  • Ragnarock, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde
  • Pluspris 90 kr.
  • Pris uden abonnement 150 kr. 
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.