DKK 510,00 Ekskl. kortgebyr

Lær dit knæ at kende

30.04.2016 kl. 14-17 Gotvedinstituttet, Frederiksberg C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 510,00 Ekskl. kortgebyr

’Nationale og internationale retningslinier viser, at det har bedre effekt at træne end kirurgisk og medicinsk behandling i forhold til knæproblemer’ (sundhedsstyrelsen og Gigtforeningen).

Knæproblemer har stor betydning for hele kroppens funktion. De kan komme, fordi ryggens muskler ikke arbejder optimalt, eller de kan opstå, fordi hofteled og ankler ikke har den rette position, når vi bevæger os. Det kan både ske til dagligt eller når vi danser, dyrker sport eller træner på anden vis. Vores krop kan have indarbejdet vaner, som får stor betydning for at knæene ikke bruges rigtigt.

Knæproblemer giver sig typisk til kende ved at man bliver øm og træt i knæene af længere gåture; at man får lidt ondt i knæene af at stå op i længere tid, eller af at gå på trapper eller at ligge på knæ. Det er ikke givet, at man altid oplever smerter i knæene i disse situationer, men selvom det kun sker en gang imellem, kan et kursus i, hvordan man selv træner sit knæ være meget relevant. Det skal jo bruges hele livet!

Du vil blive præsenteret for metoder til, hvordan du kan arbejde med andre dele af kroppen, så knæene ikke overbelastes. Vi vil også instruere dig i specifikke knæøvelser, og vise den positive virkning, de har for hele kroppen. Du vil få en anatomisk og funktionel viden om knæet, som kan give dig øget forståelse for dine gener, og dermed øge din motivation til at træne. Det gælder om at træne hele livet, hvis du vil øge chancen for et frit liv med raske og rørige knæ!

Faktaboks
Lørdag 30. april 10–13 - UDSOLGT
Lørdag 30. april 14-17
Gotvedinstituttet, Vodroffsvej 51. Ny Sal
Pluspris 400 kr. 
Pris uden abonnement 500 kr.
Billetgebyr 10 kr. pr. billetOBS:
 For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.