DKK 205,00 Ekskl. kortgebyr

Soli Deo Gloria

05.06.2016 kl. 15:00 Betty Nansen Teatret, Frederiksberg C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 205,00 Ekskl. kortgebyr

Øjebliksbilleder af livet. En nyskrevet forestilling af Peter Asmussen, iscenesat af Thomas Bendixen med scenografi af Julian Juhlin.

'Soli Deo Gloria' er tolv skæbnefortællinger. Tolv præcise nedslag i en verden, der er ved at gå under. 

Titlen i sig selv har en dybt ironisk klang, for selvom udtrykket Soli Deo Gloria betyder, 'Al ære tilkommer Gud', er der et mærkbart fravær af en Gud i Peter Asmussens tekst, hvor karaktererne er faret vild i deres liv og står på kanten af tilværelsen. Forestillingen genopsættes som en del af CPH Stage, og er skabt af den prisbelønnede forfatter og dramatiker Peter Asmussen, scenograf Julian Juhlin og instruktør Thomas Bendixen. Det handler om kærlighed – og savnet af kærlighed. Og om at leve med livet, så længe man har det.

Mød parret, der har så travlt med at skændes, at de overser deres døende baby. Soldaten, der vender hjem og skyder på uskyldige. Pigen, der kan overleve KZ-lejren, hvis hun viser bødlen kærlighed. En kvinde, der skærer i sig selv for at mærke livet. Selvmordsbomberen. Manden, der bruger beskidte tricks for at få eneretten til barnet… Mændene, der har sex, mens verden går under.. Og to fugle, der synger, når vi alle er væk.


Forestillingen spillede på Betty Nansen Teatret i efteråret, og er blevet kåret som det bedste nye danske dramatik siden 2014, og fik bl.a. 4 hjerter i Politiken i november 2015 – læs hele anmeldelsen her 

Faktaboks

  • Søndag 5. juni kl. 15
  • Betty Nansen Teatret, Frederiksberg Allé 57, Frederiksberg
  • Pluspris A-billetter 100 kr.
  • Pris uden abonnement 195 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet. 
  • Forestillingsprogram


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.