DKK 170,00 Ekskl. kortgebyr

Klog er noget man øver sig på

09.05.2016 kl. 19:30 Pressen, Politikens Hus, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 170,00 Ekskl. kortgebyr

Rust dit barn til succes i skolen og i livet.

Vi ønsker alle det bedste for vores børn. Vi drømmer om, at de får succes, både i skolen og videre i livet. Men mange af os oplever også, at det kan være svært, når vores børn møder modgang, og ofte er vi i tvivl om, hvad der er det rigtige at gøre. Vi vil gerne have, at vores børn tør forfølge noget, øver sig og bliver dygtigere, men hvad gør vi, når vores børn fx føler sig usikre eller holder sig tilbage af frygt for at fejle? Bliver ukoncentrerede og mobilen eller computeren er for svær at modstå? Giver op på forhånd, så snart noget er kedeligt eller blot kræver lidt ekstra af dem? Mister interessen eller overvældes af skuffelse, når noget ikke lykkes i første forsøg?

Klog er noget, man øver sig på er Sofie Münsters indsigtsfulde bud på, hvordan vores børn kan lære at blive dygtige til noget. Succes er nemlig ikke noget, man er født til, eller noget, som er de få forundt. Succes følger særligt af ét – noget overraskende – personlighedstræk, nemlig selvkontrol, som vi alle kan lære vores børn ved hjælp af de konkrete og enkle forældreværktøjer.   

Foredraget bygger på Sofie Münsters just udkomne bog af samme navn, og handler ikke om opdragelse og grænser, om curlingforældre og tigerspring. Sofie Münster giver længe ventede svar på, hvad vores børn skal have med sig hjemmefra, for at de får glæden ved at kæmpe for det, der er vigtigt for dem. Konkrete værktøjer til hvordan vi kan lære vores børn at træffe kloge valg, så de på den korte bane får bedre karakterer, stærkere sociale relationer og en bedre selvfølelse - og så de på den lange bane har lige præcis det, der skal til for, at de resten af livet vil kunne forfølge deres drømme med større selvfølgelighed.

Om forfatteren
Sofie Münster (f. 1985) er cand.scient.pol. og var den første direktør for statsminister Lars Løkke Rasmussens fond, LøkkeFonden. Her skabte hun bl.a. DrengeAkademiet, som blev vist på DR1 i efteråret 2014. I dag ejer hun virksomheden Raising Learners, hvor hun gennem foredrag, kurser, artikler og blogindlæg på hjemmeside og facebook rådgiver forældre, kommuner og andre om børn og læring. Hun har tidligere arbejdet som politisk rådgiver på Christiansborg inden for uddannelsespolitik. Sofie er mor til Filippa på 10 år. Læs mere på 

Faktaboks

 • Mandag 9. maj kl. 19.30
 • Pressen, Politiken, Vester Voldgade 33, porten, København V
 • Pluspris 85 kr. 
 • Pris uden abonnement 160 kr.
 • Billetgebyr 10 kr, pr. billet

   Bestilling af bog ifm. billetten
  (udleveres ved arrangementet)
 • Pluspris 190 kr.
 • Pris uden abonnement 250 kr. 
OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.