DKK 530,00 Ekskl. kortgebyr

MULD - 10. juli - AFLYST!

10/7-16 kl. 10-16 MULD, Vipperød
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 530,00 Ekskl. kortgebyr

AFLYST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tag med en tur på landet, når vi besøger Ane og Jens til en dag med friskhøstede råvarer, nye og gamle frøsorter, glade dyr – og dejlig mad. Arrangementet er inkl. høst af frø og gode sager i haven samt enten frø-kursus eller tilberedning af dagens høst.

- fra byliv til (næsten) selvforsynende

Vi starter kl. 10 med formiddagskaffe/te og en lille kage mens Ane og Jens byder velkommen og fortæller om turen fra mode- og restaurationsverden i København til det hårde men berigende arbejde i den sjællandske muld. Ane og Jens viser rundt i lund, fold og mark, hvor vi skal høste ingredienser til eftermiddagens måltid og frø til næste års dyrkningsprojekter.

Ved 12-tiden går vi hver til sit. Køkkenholdet går med Jens i køkkenet og tilbereder en række gode serveringer af dagens høst. Frøholdet går med Ane til et crash-kursus i frø, høst, rensning og såning. Vi skal snakke om frøpolitik, sortsforædling og bevaring af gamle sorter, og alle får frø med hjem, der kan sås næste år.

Kl 14 mødes vi i Mulds sal til køkkenholdets festmåltid. Der bliver serveret vand m/u bobler til måltidet. Øl, vin og saft kan tilkøbes.

Om MULD
Muld er en selvforsyningsagtig gård på 5,5 hektar, der er under omlægning til økologisk landbrug.

Den ejes og drives af ægteparret Ane Rørdam Hoffmeyer (opr. designer) og Jens Vestergaard Jensen, der er kok med en fortid på de københavnske restauranter Ensemble, Luns og Mêlée.

Ane og Jens vil gerne slå et slag for den dyrkede biodiversitet, det friskhøstede, og kød fra dyr med god plads på friland. De dyrker over 300 forskellige spiselige planter og holder en del forskellige husdyr.

Alt dette ender før eller siden i deres køkken, hvor de laver det om til god mad, der serveres i Mulds spisesal til diverse private og offentlige arrangementer.

Medbring tøj og fodtøj der passer til dagens vejr, og kan klare en tur i marken. Hvis du er på køkkenholdet, skal du have skiftesko med, så vi undgår røjsere i køkkenet.

Faktaboks

  • Søndag 10. juli kl. 10-16
  • Søndag 28. august kl. 10-16
  • Muld, Eriksholmvej 26, 4390 Vipperød.
  • Pluspris 400 kr.
  • Pris uden abonnement 520 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet. 

OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.