DKK 405,00 Ekskl. kortgebyr

Sommersymfoni: Kærlighedshistorier

05.06.2016 kl. 15:00 Tivoli Koncertsalen, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 405,00 Ekskl. kortgebyr

En eftermiddag fuld af dramatiske kærlighedshistorier, der kan pirre, såre og begejstre. Men vi lover: det ender med romantik for fuld udblæsning med Ravels Daphnis og Chloé.

Den kærlighed, den kærlighed… Eftermiddagen starter med jalousi, men ender lykkeligt med to elskende, der får hinanden efter dramatisk adskillelse.

Janáčeks Jalousi er skrevet som ouverture til en dyster og kompliceret kærlighedshistorie, der fører så vidt som til barnemord! Så galt er det ikke fat med Elgars romantiske violinkoncert, men noderne indeholder en gådefuld inskription til en ”muse” – rygtet vil vide, at det ikke var Elgars kone, men et andet kvindeligt bekendtskab... Den unge virtuos Niklas Walentin er solist i koncerten, der programsættes som en lille hilsen til den legendariske violinist Yehudi Menuhin, der ville være fyldt 100 år i år, og som i en alder af kun 16 år indspillede Elgars pragtstykke med komponisten selv som dirigent.

Don Juan sat i musik af Richard Strauss går fra smægtende kurtisering til forførerens undergang. Heldigvis er slutningen aldeles lykkelig i Ravels smukke balletmusik, suite nr. 2 fra Daphnis og Chloé: Her genforenes to elskende efter en værre historie, der involverer både nymfer og pirater. Publikum kan således gå opløftede fra denne koncert, der byder på romantik for alle pengene.

Faktaboks

  • Søndag 5. juni kl. 15
  • Tivolis Koncertsal (Indgang via Tivolis Hovedindgang), Vesterbrogade 3, København V.
  • Pluspris A-billetter 316 kr. 
  • Pris uden abonnement A-billetter 395 kr.
  • Entréen til Tivoli er inkluderet i koncertbilletten.
  • Billetgebyr 10 kr, pr. billet.

OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.