DKK 405,00 Ekskl. kortgebyr

Sommersymfoni: American Album

29.05.2016 kl. 15:00 Tivoli Koncertsalen, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 405,00 Ekskl. kortgebyr

Tivoli Copenhagen Phil dykker ned i det amerikanske fotoalbum og møder bl.a. Lincoln, West Side Story og Star Wars-komponisten John Williams.

Koncerten tager publikum med på en rejse i amerikansk kultur – i en smeltedigel med plads til det uforudsigelige. Oplev bl.a. Kulturminister Bertel Haarder lægge stemme til Lincoln i værket Lincoln Portrait. 

Lincoln Portrait er skrevet af den amerikanske komponist Aaron Copland i 1942 og indeholder en række Lincoln-citater, der har været med til at definere den amerikanske selvforståelse. Derudover er der dansk premiere på John Williams’ cellokoncert fra 1993-4. Den er oprindelig skrevet til Yo-Yo Ma, men her er det Tivoli Copenhagen Phils egen Toke Møldrup, der har solistrollen.

Endelig står Charles Ives’ amerikanske lydbilleder, Three Places in New England, på programmet: en musikalsk collage af amerikansk musik; spirituals, hymner, march, patriotiske sange og meget andet. Der sættes et fejende flot punktum med Bernsteins musik fra West Side Story.

Faktaboks

  • Søndag 29. maj kl. 15
  • Tivolis Koncertsal (Indgang via Tivolis Hovedindgang), Vesterbrogade 3, København V.
  • Pluspris A-billetter 316 kr. 
  • Pris uden abonnement A-billetter 395 kr.
  • Entréen til Tivoli er inkluderet i koncertbilletten.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet.

OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.