DKK 155,00 Ekskl. kortgebyr

William Hogarth på SMK

20.04.2016 kl. 17:00 Statens Museum For Kunst, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 155,00 Ekskl. kortgebyr

En skøges liv og andre historier - Hør kunstanmelderen og oplev udstillingen. Udforsk billedsatirikeren William Hogarths vildtvoksende grafiske værker i udstillingen William Hogarth. En skøges liv og andre historier på SMK og lyt med, når Torben Sangild dykker ned i udvalgte temaer og satireformer.

Prostitution, fattigdom, druk og jagten efter succes. På SMK – Statens Museum for Kunst kan du i foråret og sommeren 2016 opleve udstillingen William Hogarth. En skøges liv og andre historier, der sætter spot på den britiske billedsatiriker William Hogarths dramatiske, vildtvoksenede og detaljerige grafiske værker.

Denne aften kan du opleve udstillingen udfolde sig, når Politikens kunstanmelder og skribent på blandt andet Zetland og Kunsten.nu, Torben Sangild, dykker ned i udvalgte temaer og satireformer. 

På SMK’s scene kan du lytte med, når Sangild giver et nyt perspektiv på udstillingen og både før og efter oplægget, har du fri entré til selv at gå på opdagelse i udstillingen. 

Om udstillingen
Udstillingen præsenterer den britiske billedsatiriker William Hogarth (1697-1764), som opfandt en ny form for fortællende billedserier med satiriske og moralske pointer. Hans kritiske værker var enestående i hans samtid og fokuserer på mange af tidens aktuelle emner: Prostitution, fattigdom, selviscenesættelse, druk og begær. Gennem Hogarths dramatiske og detaljerige grafiske værker, som skildrer menneskers jagt efter succes og liv i forfald, tager udstillingen dig med på en rejse tilbage til 1700-tallets storbyliv i London.

Du kan opleve udstillingen William Hogarth. En skøges liv og andre historier på SMK fra 14. april til og med 7. august 2016.


Fakta:
Onsdag 20. april kl. 17
Scenen, SMK Statens Museum For Kunst, Sølvgade 48-50, Kbh. K
Pluspris 110 kr.
Pris uden abonnement 145 kr.
Billetgebyr 10 kr. pr. billet.