DKK 810,00 Ekskl. kortgebyr

Kom til folkemøde på klippeøen - 18. juni

18/6-16 kl. 10.30-00.30 Bus fra Ingerslevsgade, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 810,00 Ekskl. kortgebyr

Tag en bid af demokratiet, gå i flæsket på en politiker, lyt, debatter, grin og glæd dig over, at folkestyret stadig lever. Årets store folkemøde nærmer sig med hastige skridt, og Politikens læsere får igen mulighed for at være med.

Du har igen i år chancen for at tage med Politiken til årets store politiske festival på Bornholm.

Vi byder dig velkommen til et folkemøde, der bliver bedre end nogensinde, og du kan opleve de skarpeste debatter og samtaler, de bedste dokumentarfilm og den sjoveste underholdning på Politikens egen scene på Gæstgiveren i Allinge.

Folkemødet på Bornholm er åbent og gratis for alle – det samme gælder alle debatter, koncerter og optrædener på Politikens scene på Gæstgiveren.

Oplev folkemødet med Politiken 18. juni
Lørdag på folkemødet vil du blive taget imod på Gæstgiveren af Politiken og du vil få rig mulighed for at opleve debat, satire og musik. Du kan blandt andet opleve den store finale i konkurrencen mellem unge debatspirer i DM og det store samfundssatiriske show, når mændene bag ATS får hele Gæstgiveren til at grine. Du kan også nyde en dejlig grillbuffet og lytte til tonerne af Anne Linnet, som spiller Gæstgiveren op.

Pris
Pluspris 650 kr.

Pris uden abonnement 800 kr. 
Billetgebyr 10 kr. pr. billet.


FOLKEMØDET
 er torsdag, fredag og lørdag – fra den 16. til 18. juni.
Politiken arrangerer hver dag endags-ture til Folkemødet med afgang fra København. Se de øvrige dage her på PolitikenBillet.OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.