DKK 810,00 Ekskl. kortgebyr

Kom til folkemøde på klippeøen - 17. juni

17/6-16 kl. 6.30-20.30 Bus fra Ingerslevsgade, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 810,00 Ekskl. kortgebyr

Tag en bid af demokratiet, gå i flæsket på en politiker, lyt, debatter, grin og glæd dig over, at folkestyret stadig lever. Årets store folkemøde nærmer sig med hastige skridt, og Politikens læsere får igen mulighed for at være med.

Du har igen i år chancen for at tage med Politiken til årets store politiske festival på Bornholm.

Vi byder dig velkommen til et folkemøde, der bliver bedre end nogensinde, og du kan opleve de skarpeste debatter og samtaler, de bedste dokumentarfilm og den sjoveste underholdning på Politikens egen scene på Gæstgiveren i Allinge.

Folkemødet på Bornholm er åbent og gratis for alle – det samme gælder alle debatter, koncerter og optrædener på Politikens scene på Gæstgiveren.

Oplev folkemødet med Politiken 17. juni

Oplev folkemødet med Politiken 17. juni. Fredag på folkemødet vil Politiken byde dig velkommen og fortælle dig om de mange debatarrangementer og samtaler, du kan opleve i løbet af dagen.

Du kan i løbet af dagen blandt andre høre Danmarks dygtigste unge debattørspirer i DM i debat, møde Mette Frederiksen og opleve Peter Lund Madsen fortælle om hjernens evne til at forandre sig.

Pris
Pris for rejsen inkl. bus og færge samt afgifter m.m. 
Pluspris 650 kr.
Pris uden abonnement 800 kr. 
Billetgebyr 10 kr. pr. billet.

FOLKEMØDET 
Er torsdag, fredag og lørdag – fra den 16. til 18. juni.
Politiken arrangerer hver dag endags-ture til Folkemødet med afgang fra København.


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.