DKK 810,00 Ekskl. kortgebyr

Kom til folkemøde på klippeøen - 16. juni

16/6-16 kl. 6.30-20.30 Bus fra Ingerslevsgade, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 810,00 Ekskl. kortgebyr

Tag en bid af demokratiet, gå i flæsket på en politiker, lyt, debatter, grin og glæd dig over, at folkestyret stadig lever. Årets store folkemøde nærmer sig med hastige skridt, og Politikens læsere får igen mulighed for at være med.

Du har igen i år chancen for at tage med Politiken til årets store politiske festival på Bornholm.

Vi byder dig velkommen til et folkemøde, der bliver bedre end nogensinde, og du kan opleve de skarpeste debatter og samtaler, de bedste dokumentarfilm og den sjoveste underholdning på Politikens egen scene på Gæstgiveren i Allinge.

Folkemødet på Bornholm er åbent og gratis for alle – det samme gælder alle debatter, koncerter og optrædener på Politikens scene på Gæstgiveren.

Oplev folkemødet med Politiken 16. juni
Efter en morgen til havs med udsigt til Sveriges kyst, byder Politiken dig velkommen på Gæstgiveren og introducerer dig til årets program.

Folkemødets officielle åbning er kl. 14, og indtil da har du rig mulighed for at kigge dig omkring i den hyggelige by, gå en tur langs stranden og måske nyde den gode mad på røgeriet. Om eftermiddagen kan du blandt andet opleve Chris McDonald tale om unges trivsel og Pia Olsen Dyhr og mange flere debattere politikerleden.

Pris
Pluspris 650 kr.

Pris uden abonnement 800 kr. 
Billetgebyr 10 kr. pr. billet.


FOLKEMØDET
 er torsdag, fredag og lørdag – fra den 16. til 18. juni.
Politiken arrangerer hver dag endags-ture til Folkemødet med afgang fra København. Se de øvrige dage her på PolitikenBillet.OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.