DKK 260,00 Ekskl. kortgebyr

H.C. Andersens samlede eventyr

04.05.2016 kl. 20:00 Aveny-T, Frederiksberg C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 260,00 Ekskl. kortgebyr

'Klart frostvejr. Øm i penis. Spadseret.' (H. C. Andersens dagbog, 1845)

På sit dødsleje indser H.C. Andersen, at han udelukkende vil blive husket for sine eventyr. Ikke romanerne, digtene eller skuespillene. Ikke papirklippene, rejseskildringerne eller julehjerterne. Kun eventyrene, intet andet.

Denne isnende erkendelse sender den døende digter på en rejse gennem forfatterskabets eventyr. For er det nok, og er det godt nok? Er det tilstrækkeligt til evigheden?

'H. C. Andersens samlede eventyr' er en hæsblæsende tour de force gennem efterladenskaberne fra Danmarks store digter. 156 eventyr. 100 minutter. Tre skuespillere.

Forestillingen er udviklet til Mungo Park af den prisbelønnede instruktør Heinrich Christensen, der tidligere har instrueret teatrets gigantsucces 'Opsang'. I maj måned spiller den i København, hvor Mungo Park flytter til Aveny-T for en periode.

'H.C. Andersens samlede eventyr' har efter premieren i oktober 2015 høstet ualmindeligt flotte roser fra både publikum og anmeldere. Læs et uddrag af dem her 

Faktaboks

  • Onsdag 4. maj kl. 20
  • Aveny-T, Frederiksberg Allé 102, 1820 Frederiksberg C
  • Pluspris A-billetter 187 kr., B-billetter 150 kr.
  • Pris uden abonnement A-billetter 250 kr., B-billetter 200 kr. 
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.