DKK 85,00 Ekskl. kortgebyr

Rabalderbio: Fantomdrengen

09.04.2016 kl. 10:00 Grand Teatret - Sal 1, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 85,00 Ekskl. kortgebyr

Vi er i Politiken Plus faldet for Rabalder Bios koncept, og derfor er der nu også store filmoplevelser til de mindste abonnenter og deres forældre på programmet: RABALDER BIO er et biograftiltag, der viser unikke, spændende, ambitiøse og prisvindende kvalitetsfilm til børn og deres forældre. Børnefilm fra lande som Frankrig, Spanien, Italien, Belgien og mange andre lande. Det er film med noget på hjerte, hvor den gode historie er i højsædet, og hvor der er kælet for animationen – slet og ret film, der underholder og udfordrer børnene – og de voksne. Alle film er selvfølgelig versioneret til dansk tale.

Til april har vi en oscar-nomineret instruktør på programmet: Det er instruktørerne bag den Oscar-nominerede ’En kat i Paris’, der her kommer med en vaskeægte superheltehistorie fyldt med højtflyvende spænding.

Drengen Leo er syg og tilbringer det meste af sin tid på et hospital i New York. Leo gemmer dog på en hemmelighed: Sygdommen giver ham evnen til at forlade sin fysiske krop som et usynligt fantom, der kan flyve og gå igennem vægge. Leos superkræfter viser sig at blive særdeles brugbare, da en mystisk skurk truer med at sætte byen i kaos ved hjælp af en farlig computervirus, hvis han ikke modtager en stor sum penge inden for 24 timer.

Det er nu op til fantomdrengen Leo og en modig politimand, som Leo møder på hospitalet, at forpurre skurkens planer.

’Fantomdrengen’ kombinerer på en rigtig fin måde superheltefilmens tempo og underholdning med en nærværende historie om en dreng ramt af sygdom.

Rabalder Bio har bedt Jakob Stegelmann fra Troldspejlet om at præsentere filmen – og vi er rigtig glade for, at han har sagt ja!

Fakta:
Lørdag 9. april kl. 10 - aflyst

Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, København K


Pluspris 50 kr.

Pris uden abonnement 90 kr.
Pris uden abonnement børn 75 kr.
Billetgebyr 10 kr. pr. billet