DKK 195,00 Ekskl. kortgebyr

Nå dine mål

04.04.2016 kl. 19:30 Pressen, Politikens Hus, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 195,00 Ekskl. kortgebyr

Eskild Ebbesen om motivation og vinderstrategier.

Verdens mest vindende letvægtsroer, bogaktuelle Eskild Ebbesen, deler ud af sine hemmeligheder og lærer alle os andre, hvordan vi også kan nå vores mål. 

Manglende motivation og mental drivkraft er ofte den største forhindring for at få gjort de ting, som vi godt ved, giver os nogle gode oplevelser i fremtiden. Eskild Ebbesen arbejder selv bevidst med mentale strategier for at nå sine mål, og ved foredraget her, vil han altså indvie alle os andre almindelige dødelige i, hvordan man kommer i gang og bruger det målrettet og konstruktivt. Foredraget tager først og fremmest udgangspunkt i faktorer som motivation og vindermentalitet, og du får inspiration til, hvordan du skaber den stærkeste og bedste udgave af dig selv fysisk og mentalt – og i alle aspekter af livet. Alt sammen baseret på den nyeste forskning og Eskilds egne erfaringer som elitesportsmand.

’En vinder er ikke nødvendigvis den første over målstregen. For mig er en rigtig vinder personen, der tør sætte sig et ambitiøst mål inden for de mulige rammer. Det er personen, der kigger på sit udgangspunkt, og leder efter mulighederne for at udvikle og optimere sig selv inden for reglerne og rammerne’. Eskild Ebbesen

Eskild Ebbesens seneste bog hedder ’Træn som en vinder’ og omhandler alle de ting, man typisk kan optimere for at få maksimal energi, sundhed og træningseffekt ud af den økonomi og tid, man er klar til at lægge i sin træning. Men igen gælder det altså, at strategierne, selvom de kommer fra en elitesportsudøvers dagligdag, er brugbare for menig mand også – om så det gælder i forhold til træning, karriere eller hverdagsliv.  

Faktaboks

  • Mandag 4. april kl. 19.30
  • Pressen, Politiken, Vester Voldgade 33, porten, København V
  • Pluspris 85 kr. 
  • Pris uden abonnement 185 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet.


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.