DKK 235,00 Ekskl. kortgebyr

Steen Jørgensen på Bremen Teater

22.04.2016 kl. 20:00 Bremen Teater, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 235,00 Ekskl. kortgebyr

Få danske musikere har haft en mere markant og betydende rolle end Sort Sol-forsanger Steen Jørgensen.

Allerede tilbage i 1977 dannede han punkbandet Sods, der et par år senere blev til Sort Sol, som næppe kræver nærmere introduktion. 

Ved siden af en lang og mindeværdig karriere i front for dette stilskabende band, har Steen Jørgensen også indgået i en lang række andre samarbejder bl.a. med jazzbassisten Lennart Ginman, ligesom han også har arbejdet med at komponere musik til flere teaterforestillinger. 

Forrige år udsendte Steen Jørgensen så sit første reelle soloalbum, ’Standards For Living’, der på en meget personlig måde fortolkede en lang række af de store kunstneres værker, blandt andre Neil Young, The Doors og Bob Dylan for blot at nævne et par udvalgte. 

Sideløbende med arbejdet i Sort Sol har Steen Jørgensen turneret i eget navn, og der bliver nu lejlighed til at læne sig tilbage i de bløde sæder i Bremen Teater og nyde en markant stemme i dansk rockmusik, når Steen Jørgensen indtager scenen i Nyropsgade med Rune Kjeldsen på guitar som del af sin ’Closer’-tour i april måned.

Vi er glade for at have sikret jer en stribe gode billetter til Pluspris.

Faktaboks

  • Fredag 22. april kl. 20. Dørene åbner kl. 19
  • Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, Kbh K
  • Pluspris 180 kr.
  • Pris uden abonnement 225 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.