DKK 760,00 Ekskl. kortgebyr

Winemakers Dinner - Ungarnsk vinsmagning

15/4-16 kl. 18-22 Hungaria Restaurant & Vinbar, København Ø
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 760,00 Ekskl. kortgebyr

Oplev Jozsef Bock, winemakeren fra Bock vingård – en af de mest berømte vinproducenter i Ungarn.Smag 7 vine akkompagneret af 6 retter på den ungarske restaurant på Østerbro.

Siden 1850 har familien Bock beskæftiget sig med vindyrkning og fremstilling af vin fra Villány vindistrikt i Sydungarn. 

På nuværende tidspunkt bearbejder Bock vingård en druehøst fra 140 hektar fra området. Jozsef Bock blev kåret som årets vinproducent i 1997 i Ungarn. I 2007 fik han tildelt Ridderkorset af Den Ungarske Republik. I 2007 blev Bock vingård kåret til årets vinproducent og i 2014 vandt vingården titlen som Ungarns smukkeste vinslot/ejendom.

Vinene fra Bock, fremstilles af druer som kommer fra de bedste vinmarker i Villány: Jammertal, Fekete-hegy, mf. Egne druer fra 70 hektar og 70 hektar fra integrerede områder. Druerne høstes med stor omhu og bearbejdes i en høj teknologisk produktionsenhed og der fremstilles 6-7000 hl vin.

Der fremstilles hvid, rosé, rød, perlende og som sidste tiltag, mousserende vine. Vinene har opnået fine udmærkelser i de internationale konkurrencer, fx Decanter Word Wine Awards i London, Bock Cuvée 2011 Grand Gold Medal Concours Mondial de Bruxselles, Citadelles du Vin og Vinalies Internationales i Frankrig samt Bock Kékfrankos Selection 2013 Guld medalje Vinogra i Budapest.Udover vinproduktion har Bock specialiseret sig i fremstilling af druekerneolie. 

I hjertet af byen Villány, lige ved siden af vingården, drives Hotel Ermitage, som er et 4 stjernes hotel og har plads til 70 gæster. I restauranten kan man få kulinarisk oplevelse via fremragende lokale retter og naturligvis serverer der Bock vine til. Desuden afholdes vinsmagninger i Bocks fantastiske vinkældre.


Faktaboks
  • Fredag 15. april kl. 18-22
  • Lørdag 16. april kl. 18-22
  • Hungaria Restaurant & Vinbar, Dag Hammarskjölds Allé 7, Kbh. Ø
  • Pluspris 635 kr.
  • Pris uden abonnement 750 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet.


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.