DKK 10,00 Ekskl. kortgebyr

Louisiana Live - Billedernes magt, magtens billeder

12.04.2016 kl. 19:30 Louisiana - Koncertsalen, Humlebæk
Tilmeld

Billetsalget er slut

 

DKK 10,00 Ekskl. kortgebyr

En aften om mediernes gengivelse af verden.

Et billede kan sige mere end tusinde ord. Tag den lille syriske dreng Aylan Kurdi, hvis livløse krop ved en tyrkisk strand sidste år ikke blot blev symbolet på flygtningekrisen, men også udløste en hel ny politisk dynamik over hele Europa.

Billeder fylder og præger vores hverdag – og nogle gange forandrer de verdens gang. Både når vi åbner avisen, fjernsynet, nettet, de sociale medier gengives verden i billeder. Både medier og magten er ikke alene afhængige af hinanden, men også af virkelighedens vinkling og iscenesættelse. For både journalisterne samt politikerne inkl. deres hær af spindoktorer handler det om at trænge igennem og vække opmærksomhed i en endeløs strøm af nyheder.

Hvad er det for en virkelighed, vi møder i medierne? Hvilke billeder af verden ser vi – og hvilke ser vi ikke? Hvordan udfordrer magten og medierne hinanden, for så selv at blive udfordret af de sociale medier?

Mød Mette Østergaard, chefredaktør for TV2 News, Politikens fotochef Thomas Borberg samt kommunikationsrådgiver og tidligere spindoktor for Anders Fogh Rasmussen, Michael Ulveman.

Vært: Marc-Christoph Wagner

Dato
Tirsdag 12. april kl. 19.30

Sted
Louisiana, Koncertsalen
Gl. Strandvej 13, 3050 Humlebæk

GRATIS ADGANG FOR MUSEETS GÆSTER
BILLETBESTILLING ANBEFALES - GEBYR 10 KR.