DKK 135,00 Ekskl. kortgebyr

Det store sceneskift - forpremiere

18.04.2016 kl. 19:00 Dansehallerne, Store Scene, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 135,00 Ekskl. kortgebyr

Forestil jer en forestilling hvor ingen nogensinde kommer på scenen. En forestilling hvor det kun er teatrets mekanik der er i spil: lys, lyd, musik, røgmaskiner, rekvisitter og scenografi. Ingen skuespillere, dansere eller sangere gør nogensinde deres entré.

Foran scenen har de to iscenesættere Daniel Norback og Erik Pold indfundet sig, og som 'usynlige' sortklædte sceneteknikere, transformerer og kommenterer de scenebillederne.

Teaterforestillingen uden skuespillere
Teatret bliver til et laboratorium, hvor iscenesætterne kontrollerer tid og rum – eller gør de? Hvor eksistentielle, politiske og måske lidt for personlige spørgsmål bliver sat på prøve.

Humor og ironi mødes med seriøs kulturkritik og selvransagende eksistentialisme når Norback og Pold kaster sig ud i endnu et radikalt scenekunstneriske eksperiment. De to har tidligere stået bag forestillingen 'Teheran mon amour', som blev præmieret af Statens Kunstfond i 2012 med ordene 'Meget vellykket politisk teater'.

Faktaboks

  • Forpremiere mandag 18. april kl. 19
  • Dansehallerne, Store Scene, Pasteursvej 20, København V.
  • Pluspris 75 kr.
  • Pris uden abonnement 125 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet.

OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter