DKK 270,00 Ekskl. kortgebyr

Kvinden ved 1000 grader

13.04.2016 kl. 20:00 Aveny-T, Frederiksberg C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 270,00 Ekskl. kortgebyr

Verdenspremiere på dramatisering af islandsk succesroman.

'Jeg kan ikke få vejret. Mine lunger er som sammenklaskede luftmadrasser. Jeg har smøget den siden krigen, og gløden glæder mig stadig.'

Hera, ligger i en garage i Reykjavik og venter på at dø. For Hera er over 80 år og hun gider ikke leve længere – og hun vil brændes. Så mens hun venter på, at ovnen skal nå op på 1000 grader, fortæller hun sin utrolige livshistorie. Fra 2.verdenskrig til finanskrakket i 2008. Fra de bonede gulve til den rene elendighed. Fra den ene mand til den anden. Alle mændene…. 

Oplev denne fantastiske magiske, rørende og først og fremmest morsomme og livskloge fortælling fortolket af en af Danmarks bedste skuespillerinder. Skuespiller Solbjørg Højfeldt har som den første uden for Island fået rettighederne til at dramatisere romanen 'Kvinden ved 1000 grader' af Islands store forfatter Hallgrímur Helgasons internationalt berømmede roman. 'Kvinden ved 1000 grader' er et styrt ned gennem tider, lande, steder og livsaldre. Gennem ydmygelser, tab og sorger men også en stærk og poetisk hyldest til livsviljen, kærligheden, glæden og lykken.

Faktaboks

  • Forpremiere onsdag 13. april kl. 20
  • Aveny-T, Frederiksberg Allé 102, Frederiksberg
  • Pluspris 140 kr.
  • Pris uden abonnement 260 kr. 
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet.


OBS:
For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.