DKK 470,00 Ekskl. kortgebyr

Barenboim solo

19.04.2016 kl. 19:30 DR Koncerthuset, Koncertsalen, København S
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 470,00 Ekskl. kortgebyr

Kom til koncerter i DR's Koncerthus til Pluspris. Politiken Plus tilbyder nu 20% rabat på billetter til udvalgte koncerter i DR's Koncerthus. Vær opmærksom på at der er et begrænset antal billetter.

Barenboim er en musiker i særklasse, kendt for sin vildskab, sin blændende musikalitet og en legendarisk klangbehandling.

 'Det er utrolig dejligt, at Daniel Barenboim kommer tilbage til København’, siger Kim Bohr, chef for DR's Kor og Orkestre. ’Da han spillede sin første solokoncert i 2009, udtalte han, at salen er verdens bedste til solo-klaver, og det er medvirkende til, at vi kan lokke ham tilbage'.

I denne koncert skal han spille værker af pianisternes komponister: Beethoven, Schubert, Liszt og Chopin, alle fire selv pianister, og alle fire komponister, der havde en afgørende betydning for klavermusikken. 

Beethovens 32 variationer i c-mol er storslåede og medrivende, og danner en perfekt bro til Schuberts store sonate i c-mol, der efter en dramatisk åbning vender blikket indad. Efter pausen fortsætter Barenboim med Chopins Ballade i g-mol, der danser på en line mellem det grandiose og det melankolske. Franz Liszts Funérailles blev skrevet som svar på Habsburgernes nedslagtning af den ungarske revolution, og den dybe smerte og afskyen over brutaliteten væves gennem hele stykket. Efter det er den diabolske Mefisto-vals nr. 1 en djævleblændt afslutning på en aften, der viser klaveret fra sin skønneste og mest overdådige side.

Daniel Barenboim, er født i 1942 i Argentina, og fik sin klaverdebut som syvårig. Vidunderbarnet turnerede over hele verden fra midten af 1950'erne.

Faktaboks

  • Tirsdag 19. april kl. 19.30
  • DR Koncerthuset, Ørestads Boulevard 13, København S
  • Pluspris A-billetter 504 kr. plus gebyr 10 kr.
  • Pris uden abonnement A-billetter 650 kr. inkl. gebyr
  • Pluspris B-billetter 360 kr. plus gebyr 10 kr.
  • Pris uden abonnement B-billetter 470 kr. inkl. gebyrOBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.