DKK 235,00 Ekskl. kortgebyr

Tilgiv Mig - forpremiere

13.04.2016 kl. 20:00 Rialto/Frederiksbergscenen, Frederiksberg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 235,00 Ekskl. kortgebyr

En bittersød forestilling om tilgivelse, skyld og hævn. "Tilgiv altid dine fjender. Intet irriterer dem mere." Oscar Wilde.

Kan du tilgive din kærestes utroskab? Din alkoholiserede mors svigt? Kan du tilgive den der bankede dig, din søster der gik i seng med din mand, den der bagtalte dig? Kan du tilgive voldtægtsmanden? Morderen? Terroristen? Dem der svigtede, da du havde allermest brug for dem? Kan du tilgive dig selv?

En ung mand følger sin mors og hendes to veninders liv. Han bliver vidne til deres erfaringer med selvmord, utroskab og uforsonlighed, men også ømhed og kærlighed. Alt imens han selv kæmper med at finde mening i en verden, der skræmmer ham mere end noget andet.

Holdet bag succesforestillingen 'Jeg hedder Bente' har skabt en usentimental og smertelig, men også humoristisk forestilling om livsvalg og tilgivelse. En aktuel historie om at give og få tilgivelse i en tid, hvor det som regel er de andres skyld.

Faktaboks

  • Forpremiere tirsdag 12. april kl. 20
  • Forpremiere onsdag 13. april kl. 20
  • Rialto:Teatret, Smallegade 2, Frederiksberg
  • Pluspris 150 kr.
  • Pris uden abonnement 225 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet


OBS:
For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.