DKK 405,00 Ekskl. kortgebyr

STORE STEMMER: Operadivaens yndlingsarier

25.06.2016 kl. 19:30 Tivoli Koncertsalen, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 405,00 Ekskl. kortgebyr

Coburn er tilbage i Tivoli – denne gang med en buket af hendes helt egne yndlingsarier.

Den amerikanske koloratursopran Sarah Coburn lagde publikum og anmeldere for sine fødder, da hun stod på scenen i Tivoli i 2014 som Elvira i Puritanerne, hvor hun bl.a. fik følgende ord med på vejen: ”med Sarah Coburn i topform… blev det en aften svøbt i luksuslyd”.

Hun har alt, hvad en sand operadiva skal have: En smuk, gylden og ubesværet koloraturstemme og en karismatisk sceneoptræden, der bevæger publikum fra første til sidste række. Sarah Coburn er en internationalt efterspurgt sanger inden for bel canto-repertoiret, og synger på verdensscener som Wiener Staatsoper og Metropolitan Opera i New York.

Ved denne koncert folder Sarah Coburn sin stemmepragt ud i arier af Rossini, Bellini, Richard Strauss, Gounod og Donizetti – bl.a. 'Una voce poco fa' fra Rossinis 'Barberen i Sevilla', 'Amour, ranime mon courage' fra Gounods Romeo og Julie og vanvidsscenen fra Donizettis Lucia di Lammermoor. Arierne er blandt Coburns personlige favoritter – og dem er vi vist mange, der deler med hende!

Giancarlo Andretta dirigerer Tivoli Copenhagen Phil. Det er operaformidler Henrik Engelbrecht, der er kurator for koncerten, ligesom han guider os trygt igennem et program med masser af smerte, hjerte – og luksuslyd.

Faktaboks

  • Lørdag 25. juni kl. 19.30
  • Tivolis Koncertsal (Indgang via Tivolis Hovedindgang), Vesterbrogade 3, København V.
  • Pluspris A-billetter 316 kr. 
  • Pris uden abonnement A-billetter 395 kr. 
  • Entréen til Tivoli er inkluderet i koncertbilletten.


OBS:
For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.