DKK 136,00 Ekskl. kortgebyr

Urpremiere på Musikkens Historier med Kristian Leth

16/3-16 kl. 16.30-18 Pressen, Politikens Hus, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 136,00 Ekskl. kortgebyr

Kristian Leth fortæller og afspiller klip fra sin nye podcastserie Musikkens Historier.

Med hans nye podcastserie for Politiken, ’Musikkens historier, har Kristian Leth taget det bedste fra sine tidligere radioprogrammer og kreeret en nyskabende måde at fortælle om musik på.

Det er essayistisk historiefortælling, nørdet og musikmættet nedgravning i musikkens fine detaljer og et musikhistorisk vue ud over verden.

Denne eftermiddag i Pressen bevæger vi os med Leth fra middelalderen til de glade 2010’ere, fra den mystiske sang af'Hildegard af Bingen over Black Metal til funkhittet og plagiatmesterværket ’Uptown Funk’. Og i Leths selskab er alle musikalske genrer lige interessante.

Kom og blive klogere på musikkens mystiske og fascinerende historier med Kristian Leth, som er en af Danmarks bedste musikformidlere, både som taler og som radiodokumentarist - og denne eftermiddag som begge dele.

POLITIKEN PODCAST:
'Musikkens Historier' udkommer som podcastserie fra 16. marts på Politikens podcast-app, der hedder 'Politiken Podcast' og kan hentes i AppStore. Du kan også høre udsendelserne i bl.a. iTunes og podcasttjenester til Android. Og så kan du finde os på politiken.dk/podcast sammen med alle Politikens andre podcasts.

Faktaboks

  • Onsdag 16. marts 2016 kl. 16.30-18 / dørene åbner kl. 16
  • Pressen  - Politiken Hus, Vester Voldgade 33 Porten, København V
  • Pluspris 60 kr.
  • Pris uden abonnement 126 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet.


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.