DKK 85,00 Ekskl. kortgebyr

Brevet til Momo

13.03.2016 kl. 09:30 Grand Teatret - Sal 1, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 85,00 Ekskl. kortgebyr

AFLYST

Børnefilm fra lande som Frankrig, Spanien, Italien, Belgien og mange andre lande. Det er film med noget på hjerte, hvor den gode historie er i højsædet, og hvor der er kælet for animationen – slet og ret film, der underholder og udfordrer børnene – og de voksne.

Vi lægger ud med filmen Brevet til Momo: en varmhjertet og sjov fortælling om en piges møde med tre magiske væsener, der hjælper hende over tabet af sin far.

Den sidste gang den 11-årige pige Momo så sin far, havde de et skænderi. Nu er alt hun har fra ham et ufuldendt brev, der begynder med ordene “Kære Momo”. I søgen efter en ny start på tilværelsen flytter Momo og hendes mor ud på en afsides ø, langt væk fra storbyen Tokyo, hvor de før boede. Momo har svært ved at falde til i sit nye hjem og hvad værre er, finder hun ud af, at loftet er beboet af tre Yokaier - magiske åndeskabninger som kun hun kan se. De tre væsener både larmer og stjæler, og Momo ønsker mest af alt, at de vil lade hende være i fred. Som tingene skrider frem viser det sig dog, at de sjove monstre gemmer på en hemmelighed, som kan hjælpe Momo med at finde frem til, hvad hendes far forsøgte at fortælle hende i brevet.

Fakta
Søndag 13. marts kl. 9.30
Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, København K
Pluspris 50 kr.
Pris uden abonnement 90 kr.
Pris uden abonnement børn u. 15 år 75 kr.
Billetgebyr 10 kr. pr. billet.