DKK 70,00 Ekskl. kortgebyr

Islandske filmdage: Virgin Mountain

02.03.2016 kl. 17:00 Nordatlantens Brygge, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 70,00 Ekskl. kortgebyr

Ekstravisning på Islandske filmdage af Dagur Káris originale og lige så underfundige som hjertevarme spillefilm Virgin Mountain, der vandt Nordisk Råds Filmpris 2015. Mød instruktøren efter visningen.

Fúsi er 43 år og bor hjemme hos sin mor. Han er en godhjertet, men også lidt naiv kæmpe af en ener, der finder tryghed i hverdagens rutineprægede og noget ensomme liv.

Et gavekort til et dansekursus vender imidlertid op og ned på hans tilværelse. Og den tager indtil flere uventede drejninger i den fængslende film, hvis melankolske grundtone balanceres med en skæv, lavmælt humor.

Instruktør Dagur Kári er leder af instruktørlinjen på Den Danske Filmskole. Han har tidligere instrueret spillefilmene Nói albinoi, Voksne Mennesker og Det gode hjerte, der alle kombinerer tør ironi med empati i deres originale og ikke mindst visuelt prægnante outsiderberetninger.

Og sin nyeste film kalder han meget præcist "en opløftende historie om en mand, der tager et betydningsfuldt skridt ind i resten af sit liv."

DATO
Onsdag 2. marts kl. 17

STED
Nordatlantens Brygge
Strandgade 91, København K. 

PRIS
Pris 60 kr. + 10 kr. i gebyr