DKK 185,00 Ekskl. kortgebyr

Filosofisk Talkshow: Kasper Eistrup

17.03.2016 kl. 19:30 Pressen, Politikens Hus, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 185,00 Ekskl. kortgebyr

I marts-udgaven af Filosofisk Talkshow har filosoffen Anders Fogh Jensen inviteret et af dansk rockmusiks helt store navne, Kasper Eistrup, med på scenen. Sådan vil mange i hvert fald bedst kende ham; men i virkeligheden er der noget, der har optaget ham, i meget længere tid, end han nogensinde har spillet musik, nemlig billedkunsten. Og det er dén, der er hans fuldtidsbeskæftigelse i dag.

Et så markant karriereskift giver blandt andet filosoffen anledning til at spørge, hvad det er, der gør, at man pludselig lægger en karriere som internationalt anerkendt rockstjerne på hylden, for at overgive sig helt og aldeles til det, som før og under rockstjernetiden ’bare’ var en hobby. Er her tale om et eksistentielt valg? En art nødvendighed? Eller ’blot’ en lystfuld tilbagevenden til noget, man for en tid har forsømt, men i virkeligheden savnet? Og er det kun dem, der savner musikeren Kasper Eistrup, der i virkeligheden taler om et enten-eller? Fordi en kunstners udtryk er en kunstners udtryk – uanset om det er på lærred eller på lyd?  

Som altid er præmissen, at vi ikke kan ane, hvordan samtalen udvikler sig; men vi ved, at filosoffens tanker har kredset om størrelser som mod, valg og spørgsmålet om, hvad det er, der driver os og giver os en fornemmelse af mening med tilværelsen. Og hvad med det kunstneriske kald – findes det? Og hvordan føles det egentlig, når sådan et indfinder sig?

Mød Kasper Eistrup og Anders Fogh Jensen i livlig og åbenhjertig samtale, når vi nok en gang slår dørene op for Filosofisk Talkshow. Baren er åben før, under og efter, skulle man have lyst at blive hængende og drøfte livets små og store spørgsmål over et glas i godt selskab.

Fakta:
Torsdag 17. marts kl. 19.30
Pressen Politikens Hus, Vester Voldgade 33, København V
Pluspris 100 kr.
Pris uden abonnement 175 kr.
Billetgebyr 10 kr. pr. billet