DKK 5.310,00 Ekskl. kortgebyr

Den gode lyd: 2 uger med radioproduktion

03.04.2016 kl. 09:00 Borups Højskole, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 5.310,00 Ekskl. kortgebyr

Borups Højskole og Politiken har sammensat en grundig oplæring i radiohåndværket ved nogle af landets dygtigste radiofolk.

Bliv en del af det kreative miljø ved Frederiksholms Kanal to uger i april. Du bliver grundigt oplært i det klassiske radiohåndværk - blandt andet: 'den gode lyd', 'interviewet', 'reportagen', 'stemmen' og programmet Hindenburg - af nogle af landets dygtigste radiofolk. Du møder en række unge, eksperimenterende podcastere, bliver introduceret til Politikens podcast-univers, kommer til radiobiograf i Borups egen biograf og møder radio-miljøet ude i byen. 

Desuden lever du med i højskolens liv fra morgen til aften med kvalitets-køkken, morgensamlinger, fællesarrangementer og højskolesang. Dette kursus henvender sig både til dig der i forvejen arbejder professionelt med lyd og til dig der ikke har beskæftiget sig med det før.

Kursusledere: 
Karl Johan Mikkelsen og Anne Eggen. Du møder også Karsten Pharao, Katrine Hornstrup Yde, Jytte Nordholt og mange andre unge og gamle radiofolk- og podcastere.

Fakta:

Søndag 3. april - Lørdag 16. april
Borups Højskole, Frederiksholms Kanal 24, 1220 København K
Pluspris 6.300 kr.
Pris uden abonnement 6.600 kr.
Pris for studerende 5.300 kr. (Kopi af studiekort skal sendes til Borup Højskole, sammen med kvittering for betaling af kursus - borups@borups.dk)
Billetgebyr 10 kr. pr. billet.