DKK 510,00 Ekskl. kortgebyr

Un Tour de France med Daniel Letz

05.11.2015 kl. 19 til ca. 22 Letz Shop Frederiksberg, Frederiksberg C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 510,00 Ekskl. kortgebyr

Kok og restauratør Daniel Letz hilser efteråret i møde med en række vin- og delikatesse-smagninger, hvor han vil præsentere mad og vin fra egne, der står hans hjerte nær.

Daniel Letz er fra Alsace i Frankrig. Han er uddannet kok og har arbejdet på en række Michelin-restauranter i Frankrig. I 1980 blev han tilbudt job som køkkenchef på Restaurant Kong Hans Kælder i København af forretningsmanden Svend Grønlykke og forfatteren Klaus Rifbjerg, der sammen havde store planer for dansk gastronomi. Ambitionerne blev indfriet, da Kong Hans under Daniels ledelse i 1983 fik en Michelinstjerne. Den første i Skandinavien, tilmed.

Efter 16 år på restauranten i Vingårdsstræde startede Daniel Letz i 1995 sin egen restaurant, Le Saint Jacques på Sankt Jakobs Plads på Østerbro i København. Sideløbende med at Daniel drev Le Saint Jacques, etablerede han import- og engrosvirksomheden Les Produits Gourmands de Daniel Letz.
Daniel Letz blev ridder af Dannebrog i 2009.

Sidste skud på stammen er vin- og delikatessebutikken Letz Shop på den anden side af Sankt Jakobs Plads, der sidenhen har fået en søsterforretning på Gammel Kongevej på Frederiksberg. Her vil man ved en række arrangementer kunne stifte nærmere bekendtskab med egnstypiske vine og retter fra udvalgte områder i Frankrig.

Og hvilket bedre sted at starte, end der hvor aftenens vært selv er født og opvokset, og hvor vinproducenter og leverandører er hans familie og nære venner: En aften i Alsace med Daniel Letz.

Der vil ved arrangementets afslutning være mulighed for tilkøb af delikatesser og vine til fordelagtige priser.

Politiken Plus og Letz Shop
Inviterer til en aften med smagning af fantastiske vine og egnstro retter fra Alsace. Alle nøje udvalgte af aftenens vært, Daniel Letz.

De der har været i Alsace vil nyde genkendelsen ved den Alsasiske gastronomi, mens de endnu 'uindviede' for første gang skal smage egnstypiske retter som Choucroute, Foie gras, tarte flambée, quiche Lorraine, rillette, Munsterost, røget andebryst og meget andet. Alt er egen import eller -produktion. Hver enkelt ret bliver serveret med den rette vin, alle friske og frugtige, og Letz' egen sommelier vil være til stede for at præsentere vinene og forklare sammenhængen mellem retterne og vinene arrangementet igennem.

Menuen
Apperitif: Tarte Flambée serveret med Cremant d'Alsace
Forretstallerken med foie gras, røget laks m/ ørredrogn, anderillette, røget andebryst, quiche lorraine. Serveret med et glas Pinot Blanc, et glas Gewurstraminer og et glas Pinot Gris.
Choucroute serveret med et glas Riesling.
Munsterost serveret med et glas Pinot noir.
Macarons og Chokolade serveret med et glas Riesling Vendange Tardive.

Det vil være muligt at købe de vine og delikatesser, som aftenen har budt på, til særlig fordelagtige priser ved arrangementet.

Dato
Torsdag 17. september kl. 19 til ca. 22 - UDSOLGT
Torsdag 24. september kl. 19 til ca. 22 - UDSOLGT
Torsdag 8. oktober kl. 19 til ca. 22 - UDSOLGT
Torsdag 29. oktober kl. 19 til ca. 22 - UDSOLGT
Torsdag 5. november kl 19 til ca. 22

Pris
Pluspris 400 kr. + gebyr 10 kr.
Pris ikke-abonnent 500 kr. + gebyr 10 kr.