DKK 95,00 Ekskl. kortgebyr

Københavnerarkitektur - mellem byen og livet

11.03.2016 kl. 16:45 Cinemateket, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 95,00 Ekskl. kortgebyr

Lyrik, film og debat - København som set af en arkitekt, en digter, en filmskaber og en professor.

Enhver har både sit eget og et kollektivt København. Så hvor går grænserne mellem vores fælles steder og den intime brug af dem?

Vi har samlet et udsnit af københavnerkendere som vil udforske rummet mellem arkitektur og liv. Den aktuelle forfatter Amalie Trudsø læser op fra sin digtsamling ‘Koordinater’, der trækker tråde gennem byen og forbinder steder med minder. Professor Jens Kvorning viser filmklip fra arkivet og stiller skarpt på de forandringer, som har præget byen og bydelene de seneste 100 år.

CAFx 2016
For tredje år i træk slår CAFx dørene op til 11 dage med arkitektur på programmet. Mere end 100 arrangementer venter danskerne i form af filmvisninger, konferencer, udstillinger, foredrag, debatter og byvandringer, der alle udforsker, hvordan arkitekturen præger vores liv og verden. Festivalen ønsker at udvide idéen om, hvad arkitekturen er og kan. At se den som noget andet og mere end blot mursten og glasfacader, nemlig som en sanselig, kropslig, social, politisk og menneskelig størrelse, der siver ind overalt i vores tilværelse.

På linje med tidligere år tilbyder Plus gode priser på en håndfuld udvalgte arrangementer under festivalen.

Faktaboks

  • Fredag 11. marts kl. 16.45
  • Cinemateket, Gothersgade 55, København K
  • Pluspris 55 kr.
  • Pris uden abonnement 85 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet.