DKK 96,00 Ekskl. kortgebyr

Arven fra Avedøre Stationsby

14/3-16 kl. 17-18.30 Pressen, Politikens Hus, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 96,00 Ekskl. kortgebyr

Aktuel forfatter og sociolog Aydin Soei om flygtningestrøm, integration og forsoning mellem tre generationer.

I sin nye bog, Forsoning, fortæller forfatter og sociolog Aydin Soei sin egen historie i en autofiktiv skildring af familiens flugt fra Iran og opvæksten i Avedøre Stationsby.

Det er en intens historie, som veksler mellem beskrivelser af Iran, Sovjet og den københavnske vestegn i en særlig periode af Danmarkshistorien; de store flygtningeår i midten af 1980’erne. Afsættet for historien er en dramatisk og voldelig opvækst i Avedøre, der vender op og ned på familien og forfatterens liv. Mest af alt er Forsoning dog historien om tre generationer af fædre og sønner, der vokser op i forskellige verdener, og på hver deres måde må håndtere den arv, som de er givet af deres far.

Aydin Soei er en af Danmarks mest markante stemmer, når det kommer til unge etniske minoriteter. Han har tidligere udgivet bøgerne Skyld – historien bag mordet på Antonio Curra (2007) og Vrede unge mænd – optøjer og kampen for anerkendelse i et nyt Danmark (2011). Mød forfatteren 14. marts i samtale med Politikens debatredaktør Tarek Omar. Det vil være muligt at købe bogen Forsoning med rabat til arrangementet.

Faktaboks

  • Mandag 14. marts 2016 kl. 17-18.30
  • Pressen, Politikens hus, Vester Voldgade 33 Porten København V
  • Pluspris 20 kr.
  • Pris uden abonnement 86 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet.


OBS: For at få Plusrabat skal du logge ind i øverste højre hjørne af denne side. Du logger ind med dit Medielogin. Problemer? Kontakt vores kundecenter.