DKK 95,00 Ekskl. kortgebyr

Strange & Familiar: Architecture on Fogo Island

14.03.2016 kl. 16:40 Grand Teatret - Sal 3, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 95,00 Ekskl. kortgebyr

Hvordan bliver en lille ø en stor plet på verdenskortet? Svar: et enestående bygningsprojekt. Inkl. Q&A med den canadiske stjernearkitekt Todd Saunders.

Udkantsområder er overalt i verden under pres. På Fogo, en lille ø i Newfoundland, Canada, er de gået sammen om igen at skabe liv på øen. Et modernistisk hotel pryder i dag den smukke klippenatur og har bragt øen i hele arkitektverdenens søgelys. Manden bag, den anerkendte arkitekt Todd Saunders, har skabt et fremsynet bygningsværk, der er udviklet med hjælp fra lokalsamfundet. Todd Saunders vil selv være til stede ved visningen af denne bjergtagende film om et unikt projekt. 

CAFx 2016

For tredje år i træk slår CAFx dørene op til 11 dage med arkitektur på programmet. Mere end 100 arrangementer venter danskerne i form af filmvisninger, konferencer, udstillinger, foredrag, debatter og byvandringer, der alle udforsker, hvordan arkitekturen præger vores liv og verden. Festivalen ønsker at udvide idéen om, hvad arkitekturen er og kan. At se den som noget andet og mere end blot mursten og glasfacader, nemlig som en sanselig, kropslig, social, politisk og menneskelig størrelse, der siver ind overalt i vores tilværelse.

På linje med tidligere år tilbyder Plus gode priser på en håndfuld udvalgte arrangementer under festivalen.

Dato
Mandag 14. marts kl. 16.40
Billetsalget på nettet slutter 14/3 kl. 10 herefter dørsalg. 

Sted
Grand Teatret, København

Pris
Pluspris 55 kr. + 10 kr. i gebyr

Pris uden abonnement 85 kr. + 10 kr. i gebyr