DKK 335,00 Ekskl. kortgebyr

Succes i drivhuset

29.03.2016 kl. 15:00 Willab Garden, Greve
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 335,00 Ekskl. kortgebyr

Lær hvordan du bedst sikrer høsten af sprøde, saftige grøntsager og bliv klædt på til drivhuslivets mange muligheder for dyrkning af prydplanter med et kursus ved hortonom og havekonsulent Bente Mortensen og gartner og landskabsarkitekt Jesper Carl Corfitzen.

Det kan godt være, at vinteren har lagt sig som en tung dyne over baghaven, men inden længe skal drivhuset igen vækkes fra sit vinterhi. Måske du går med overvejelser om at få drivhus eller bygge et selv. Hvilket drivhus skal jeg vælge? Hvor stort skal det være og hvad kan jeg idet hele taget bruge drivhuset til?

Få ting markerer sommeren mere end at plukke og sætte tænderne i sine egne, hjemmedyrkede grøntsager og krydderurter. Men hvordan griber man forarbejdet bedst an, så høsten bliver optimal? Hvilke planter trives bedst i drivhuset, og hvordan skal de plejes for at opnå det bedste resultat?

Kom med på et inspirerende drivhuskursus, hvor der vil blive uddelt viden og faglige input, der gerne skulle sikre en succesfuld opstart i drivhuset. Kurset vil både give tips og idéer til indretning og brug af drivhuset samt give dig indsigt i hvilke fantastiske dyrkningsmuligheder du har med både grøntsager, krydderurter og eksotiske prydplanter i drivhuset.

Kurset afholdes af hortonom Bente Mortensen, der siden 1990’erne har arbejdet med miljø- og bæredygtig udvikling og til daglig underviser og er konsulent i dyrkning af haver, på altaner og grønne uderum. Der tages udgangspunkt i naturens egne principper, planternes forskellige egenskaber og deres naturlige behov for sol og vand.

Under hele kurset vil der være god mulighed for at stille spørgsmål og gennem konkrete eksempler få inspiration til, hvordan drivhuset udnyttes i en længere del af sæsonen.

Dato
Tirsdag 29. marts kl. 10-13 og 15-18

Sted
Willab Garden, Greve

Pris
Pluspris 275 kr.

Pris uden abonnement 325 kr.