DKK 70,00 Ekskl. kortgebyr

Islandske filmdage: Islandske kortfilmsperler

02.03.2016 kl. 20:00 Nordatlantens Brygge, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 70,00 Ekskl. kortgebyr

Den islandske kortfilmscene har i årevis markeret sig med personlige og originale film, der vinder priser ved alverdens festivaler. Se et udvalg af tidens bedste titler og mød instruktør Hlynur Pálmason.

Programmet byder på alt fra underspillet humor til poetisk hverdagsrealisme og drama.  Vi lægger ud med en coming-of-age historie om længslen efter det første kys i filmen ”Ártún”, instrueret af Guðmundur Arnar Guðmundsson.

Et par hede blikke i natten udvikler sig derefter noget uventet i ”Megaphone”, instrueret af Elsa Maria Jakobsdóttir. Og et par midaldrende mænd får deres hverdagsrutiner brudt, da en kvinde pludselig dukker op i Jörundur Ragnarssons underfundige film ”Chum”.

Efter en kort pause vises den lavmælte komedie om moderbinding ”Secrets”, instrueret af Jakob Halldórsson. Derpå får vi besøg af instruktør Hlynur Pálmsason, der viser og drøfter sine to film ”Seven boats” og ”En maler”. Hlynur Pálmsaon blev uddannet fra Den Danske Filmskole sidste år og er for tiden i gang med sin første spillefilm.

DATO
Onsdag 2. marts kl. 20

STED
Nordatlantens Brygge
Strandgade 91, København K. 

PRIS
Pris 60 kr. + 10 kr. i gebyr