DKK 70,00 Ekskl. kortgebyr

Islandske filmdage: Rams / Blandt mænd og får

01.03.2016 kl. 20:00 Nordatlantens Brygge, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 70,00 Ekskl. kortgebyr

Dansk forpremiere på den skæve filmperle Rams, der har været et regulært festivalhit, siden den blev hædret på Cannes-festivalen i fjor. Mød instruktør Grímur Hákonarson efter visningen.

I en fjern dal i det nordlige Island bor fåreavlerne Gummi og Kiddi. De er brødre, men har dog ikke talt sammen i hele 40 år, og de passer hver især deres prisbelønnede fårebestande. Da fårene pludselig får en livsfarlig virus, er hele dalens eksistensgrundlag imidlertid truet. Brødrene har dog ingen planer om at ændre levevis, og de må tage kampen op, hver især eller sammen.

”Rams” er en skæv fårekomedie om menneskelig adfærd, skildret med tør humor og et skarpt blik for tilværelsens både små og store komplikationer. At de to brøde er lige så særegne som de isolerede og harske egne, de lever i, giver desuden vidunderlige og til tider ligefrem bizarre vinkler på livets ellers genkendelige udfordringer.

”Rams” har vundet talrige priser siden dens internationale premiere på festivalen i Cannes, hvor den blev hædret med ”Un Certain Regard”.

DATO
Tirsdag 1. marts kl. 20

STED
Nordatlantens Brygge
Strandgade 91, København K. 

PRIS
Pris 60 kr. + 10 kr. i gebyr